سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
استفاده مجدد از روغن
عوامل موثر بر قابلیت دوباره استفاده کردن روغن:
آیا میتوان روغن را بعد از یک بار مصرف، مجدداً مصرف کرد یا خیر؟ عواملی بر این قابلیت موثرند که شامل موارد زیر است:
۱ ) مدت استفاده از روغن: از آنجایی که روند اکسیداسیون و تخریب روغن، با نور و حرارت تسریع میگردد، مدت زمان قرار گرفتن روغن در معرض نور، حرارت و اکسیژن باید مورد توجه قرار گیرد.
۲ ) آب: هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب میشود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد، زیرا باعث میشود رطوبتی که از غذا بخار میشود، به داخل روغن برگردد.
۳ ) ذرات خارجی: هرچه ناخالصیهایی همچون نمک، ذرات غذا، چاشنیها و... بیشتر به روغن وارد شود، روغن سریعتر اکسید میشود.
۴ ) تعداد دفعات استفاده: هرچه روغن بیشتر استفاده شود، سریعتر اکسید میشود. تغییرات ایجاد شده در ساختمان مولکولی روغن باعث میشود ویسکوزیته(غلظت) آن تغییر یابد و مشکلتر و بهطور غیر روان از ظرف ریخته شود.
۵ ) مخلوط کردن چند نوع روغن: مخلوط کردن روغنها با هم نقطه دود آن را پایین میآورد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست