شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
شامی پوک
لپه را به آن ها اضافه مي كنيم و مقداری تفت می دهيم. كل مواد را داخل چرخ گوشت ريخته و چرخ می كنيم...
موادلازم:
گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی 500 گرم
لپه 500 گرم
تخم مرغ محلی 5عدد
زعفران ساییده در اّبجوش یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
نمک دریا و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
لپه پاك كرده و شسته شده را با كمی نمك دریا و مقداری آب می پزيم . بطوريكه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ريخته تا آب آن كاملاً خارج شود. گوشت چرخ نشده و پياز خرد شده را روی حرارت قرار می دهيم تا آب گوشت كشيده شده و پياز نرم شود. سپس لپه را به آن ها اضافه می كنيم و مقداری تفت می دهيم. كل مواد را داخل چرخ گوشت ريخته و چرخ می كنيم. تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته كمی بهم می زنيم. زعفران را اضافه می كنيم . سپس گوشت و پياز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمك دریا و فلفل می ريزيم . تمام مواد را خوب مخلوط كرده و ورز می دهيم تا حالت چسبندگی پيدا كند. سپس در ظرفی روغن ريخته روی حرارت قرار می دهيم تا داغ شود و همانند شامی نخودچی سرخ مي كنيم.
![شامی پوک](/web/imgs/7/74/bepno1.jpeg)
www.seemorgh.com/lifestyle
مطالب پیشنهادی گلستان:
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ایران انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 دولت چهاردهم ستاد انتخابات کشور
تهران شهرداری تهران قتل هواشناسی سرقت پلیس راهور پلیس قوه قضاییه سلامت سازمان هواشناسی محیط زیست آموزش و پرورش
خودرو قیمت دلار واردات خودرو بورس قیمت طلا بانک مرکزی حقوق بازنشستگان قیمت خودرو دلار دولت سیزدهم قیمت سکه بازار خودرو
ماه محرم سینمای ایران تئاتر الناز شاکردوست سریال سینما هنرمندان تلویزیون بهاره رهنما بازیگر کتاب فیلم
کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی روسیه جنگ غزه آمریکا جو بایدن غزه انگلیس اسرائیل فلسطین دونالد ترامپ چین حماس
فوتبال استقلال پرسپولیس یورو 2024 تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو لیگ برتر ترکیه نقل و انتقالات
هوش مصنوعی بهمن موتور فناوری سامسونگ هواپیما ناسا ایلان ماسک آیفون امنیت سایبری
رژیم غذایی ورزش سرطان کاهش وزن بیماری کمردرد فشار خون