شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

شامی پوک


لپه را به آن ها اضافه مي كنيم و مقداری تفت می دهيم. كل مواد را داخل چرخ گوشت ريخته و چرخ می كنيم...


موادلازم:
گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی 500 گرم
لپه 500 گرم
تخم مرغ محلی 5عدد
زعفران ساییده در اّبجوش یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
نمک دریا و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

لپه پاك كرده و شسته شده را با كمی نمك دریا و مقداری آب می پزيم . بطوريكه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ريخته تا آب آن كاملاً خارج شود. گوشت چرخ نشده و پياز خرد شده را روی حرارت قرار می دهيم تا آب گوشت كشيده شده و پياز نرم شود. سپس لپه را به آن ها اضافه می كنيم و مقداری تفت می دهيم. كل مواد را داخل چرخ گوشت ريخته و چرخ می كنيم. تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته كمی بهم می زنيم. زعفران را اضافه می كنيم . سپس گوشت و پياز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمك دریا و فلفل می ريزيم . تمام مواد را خوب مخلوط كرده و ورز می دهيم تا حالت چسبندگی پيدا كند. سپس در ظرفی روغن ريخته روی حرارت قرار می دهيم تا داغ شود و همانند شامی نخودچی سرخ مي كنيم.


شامی پوک
تهیه شده توسط شرکت گلستان

www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ


مطالب پیشنهادی گلستان:
خورش به اصفهانی
طرز تهیه بورک با یوفکا
مجبوس (پلوی لبنانی)
قیقناق صبحانه ای مقوی
کوفته روسی