سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
شامی پوک
لپه را به آن ها اضافه مي كنيم و مقداری تفت می دهيم. كل مواد را داخل چرخ گوشت ريخته و چرخ می كنيم...
موادلازم:
گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی 500 گرم
لپه 500 گرم
تخم مرغ محلی 5عدد
زعفران ساییده در اّبجوش یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
نمک دریا و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
لپه پاك كرده و شسته شده را با كمی نمك دریا و مقداری آب می پزيم . بطوريكه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ريخته تا آب آن كاملاً خارج شود. گوشت چرخ نشده و پياز خرد شده را روی حرارت قرار می دهيم تا آب گوشت كشيده شده و پياز نرم شود. سپس لپه را به آن ها اضافه می كنيم و مقداری تفت می دهيم. كل مواد را داخل چرخ گوشت ريخته و چرخ می كنيم. تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته كمی بهم می زنيم. زعفران را اضافه می كنيم . سپس گوشت و پياز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمك دریا و فلفل می ريزيم . تمام مواد را خوب مخلوط كرده و ورز می دهيم تا حالت چسبندگی پيدا كند. سپس در ظرفی روغن ريخته روی حرارت قرار می دهيم تا داغ شود و همانند شامی نخودچی سرخ مي كنيم.
www.seemorgh.com/lifestyle
مطالب پیشنهادی گلستان:
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست