شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

تارت شاه توت


تارت شاه توت

● مواد لازم
▪ آرد ۱۰۰ گرم
▪ شکر ۱۰۰ گرم
▪ کره ۱۰۰ گرم
▪ تخم مرغ ۲ عدد
▪ وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
▪ نمک ۸/۱ قاشق چایخوری
▪ خمیر مایه فوری ۱ قاشق چایخوری
▪ آب جوش ۲ قاشق سوپخوری
▪ شاه توت …

مواد لازم

آرد ۱۰۰ گرم

شکر ۱۰۰ گرم

کره ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری

نمک ۸/۱ قاشق چایخوری

خمیر مایه فوری ۱ قاشق چایخوری

آب جوش ۲ قاشق سوپخوری

شاه توت ۳۰۰ گرم

خامه فرم گرفته ۱۵۰ گرم

مواد لازم سس :

آرد ذرت ۱ قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری

شکر ۲ قاشق سوپخوری

آب یا آب میوه یا کمپوت ۱ پیمانه

طرز تهیه

برای تهیه این تارت احتیاج به قالب مخصوص تارت داریم که کف آن برجسته باشد و قطر آن ۲۸ سانتی متر باشد . قالب را کاملا چرب کنید و کمی آرد به آن بپاشید و آن را تکان داده تا آردهای اضافی خارج شود سپس آن را کنار بگذارید .

آرد ، نمک و وانیل را با هم مخلوط کرده ، کره و شکر را با هم زن بزنید ( ۲ دقیقه ) تا نرم و لطیف شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هر بار ۳۰ ثانیه بزنید . خمیر مایه را با آب جوش مخلوط کرده و به مایه اضافه کنید و در آخر آرد را کم کم اضافه کرده و در این مرحله با قاشق مخصوص ( لیسک ) مواد را با هم مخلوط کرده و بعد مایه آماده شده را داخل قالب که قبلا آماده کرده بودید بریزید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده بودید به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید ، بلافاصله از فر که خارج کردید قالب را روی توری برگردانید و اجازه دهید نان تارت خنک شود بعد از خنک شدن کف تارت را می توانید هم از خامه فرم گرفته استفاده کنید و یا از هر نوع کرم دلخواه و روی آن هم می توانید هم شاه توت و یا هر نوع میوه دیگر بریزید و بعد سس مخصوص را روی آن بدهید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سس کاملا خودش را بگیرد .

تهیه سس :

همه مواد را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم تا جوش بیاید سپس اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند تا کمی خنک شود بعد روی میوه ها بریزید .

groohashpazi.blogfa.com