یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

كلم پلو شیرازی


● مواد لازم جهت پلو
برنج = ۶ پیمانه یا ۱ كیلو
كلم خرد شده =۱ كیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده =نیم كیلو
پیاز = ۲عدد
روغن، نمك، فلفل و آبلیمو =به اندازه كافی
مواد لازم جهت كوفته …

مواد لازم جهت پلو

برنج = ۶ پیمانه یا ۱ كیلو

كلم خرد شده =۱ كیلو

سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده =نیم كیلو

پیاز = ۲عدد

روغن، نمك، فلفل و آبلیمو =به اندازه كافی

مواد لازم جهت كوفته ریزه:

گوشت چرخ كرده =۳۰۰ گرم

آرد نخود چی =۴ قاشق غذا خوری

پیاز =۱عدد

روغن، نمك، فلفل و زرد چوبه=به اندازه كافی

طرز تهیه

برنج را با مقداری نمك چند ساعت قبل خیس می كنیم، كلم ها را پوست كنده و به صورت خلال خرد و با نمك و فلفل و زرد چوبه سرخ می كنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می كنیم.

سبزی را پس از اینكه تمیز كردیم شسته و خوب خرد می كنیم

برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه می جوشانیم،آبكش می كنیم، سبزی و كلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می كنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می كنیم.

طرز تهیه كوفته ریزه

پیاز را روی گوشت چرخ كرده رنده می كنیم. آرد نخودچی، نمك،فلفل و زرد چوبه را اضافه می كنیم و خوب ورز می دهیم.و آنها را به صورت كوفته ریزه در می آوریم و سرخ می كنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ می كنیم.

كوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بكشد.وقتی پلو دم كشید آن را در دیس می كشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می كنیم.

نكته۱:برای اینكه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را كه خرد می كنیم مقداری نمك به آن می زنیم، بعد سرخ می كنیم.

نكته۲:می توانیم از كلم سر(قمری) یا كلم برگ استفاده كنیم.

مریم اسلامی نژاد