سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کیک یزدی


شرح حال این غذا:
مواد لازم:
آرد سفید۲ پیمانه (۲۲۵ گرم)
شکر ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
روغن ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
بیکینگ پادر یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری …

شرح حال این غذا:

مواد لازم:

آرد سفید۲ پیمانه (۲۲۵ گرم)

شکر ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)

روغن ۱۵۰ گرم

تخم مرغ ۴ عدد

جوش شیرین یک قاشق چایخوری

بیکینگ پادر یک قاشق چایخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

شیر یا ماست یک پیمانه سر خالی

دستور تهیه: تخم‌مرغ و شکر را مخلوط می‌کنیم کمی بهم می‌زنیم بعد ظرف را در ظرف آب گرمی قرار می‌دهیم و مرتب بهم می‌زنیم تا شکرحل شده مایه کمی گرم شود و بعد مایه را از آب خارج می‌کنیم و باز هم آنرا خوب بهم می‌زنیم تا مایه سرد شود و بعد آرد را می‌زنیم و مخلوط می‌کنیم و جوش شیرین و بیکنیگ پادر و وانیل را در شیر یا ماست حل می‌کنیم و آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ می‌ریزیم و در آخر کره را کمی می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و آنرا به مایه اضافه می‌نمائیم و مایه را در قالب‌های کوچکی که قبلا کمی چرب کرده‌ایم می‌ریزیم و قالب‌ها را در سینی فر می‌چینیم و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۳ ربع ساعت قرار می‌دهیم نانها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن از قالب‌ها خارج می‌کنیم.