پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

پلوی لوبیا با کوفته ریزه


● مواد لازم : ( ۴ تا ۶ نفر)
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
برنج ایرانی ۳ پیمانه
سویا ۲/۱ پیمانه
پیاز ۴عدد
روغن مایع ۲/۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری – ۸/۱ قاشق چایخوری
زرچوبه - دارچین …

مواد لازم :

( ۴ تا ۶ نفر)

لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه

برنج ایرانی ۳ پیمانه

سویا ۲/۱ پیمانه

پیاز ۴عدد

روغن مایع ۲/۱ پیمانه

نمک، فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری – ۸/۱ قاشق چایخوری

زرچوبه - دارچین ۱ قاشق چایخوری – ۴/۱ قاشق چایخوری

پودرزعفران ۴/۱ قاشق چایخوری

آرد لپه ۲ قاشق غذاخوری

کره پاستوریزه گیاهی ۵۰ گرم

طرزتهیه:

ابتدا لوبیا چشم بلبلی را ۲ ساعت خیس کرده و بعد می پزیم. ۳ عدد پیاز را سرخ کرده با زرچوبه و دارچین و زعفران و نمک و فلفل را همراه لوبیای پخته شده مخلوط می کنیم کنار می گذاریم و برنج را آبکش نموده وقتی دم کشید موقع کشیدن لا به لا و روی برنج را از مایه با لا توی دیس کشیده و دورتا دور آن را با کوفته ریزه تزئین می نمائیم.

طرزآماده کردن سویا:

سویا را حدود ۱۰ دقیقه در آب سرد خیس می کنیم وقتی اضافه حجم پیدا کرد و نرم شد آب آنرا خالی کرده، سپس ۵ دقیقه با آب جوش می جوشانیم تا بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود. بعد آبکشی می کنیم و اضافی آب آنرا خوب می گیریم. در این حالت برای طبخ هر نوع غذا آماده است. در این دستور سویای آماده شده را با ۱ عدد پیاز چرخ می کنیم و نمک، فلفل، آرد لپه و زرچوبه را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. توی دست گلوله های کوچک درست می کنیم و در روغن مایع که داغ شده سرخ می کنیم به شکل کوفته ریزه درمی آید.