یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

پای قارچ و پنیر


پای قارچ و پنیر

● مواد لازم
▪ یک عدد خمیر پیتزا
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ دو عدد موسیر خرد شده
▪ ۴۵۰ گرم قارچ خرد شده
▪ نصف فنجان شیر
▪ نصف فنجان خامه
▪ سه عدد تخم مرغ
▪ کمی جوز هندی
▪ یک فنجان …

مواد لازم

یک عدد خمیر پیتزا

دو قاشق مرباخوری روغن زیتون

دو عدد موسیر خرد شده

۴۵۰ گرم قارچ خرد شده

نصف فنجان شیر

نصف فنجان خامه

سه عدد تخم مرغ

کمی جوز هندی

یک فنجان و نیم پنیر پیتزا

طرز تهیه

خمیر پیتزا را در قالب کیک پزی که چرب کرده اید قرار دهید. در تابه ای روغن ریخته و موسیر را برای یک دقیقه تفت دهید. سپس قارچ ها را اضافه کرده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید و صبر کنید تا برای ۱۰ دقیقه حرارت دیده و سرخ شود. سپس مخلوط را روی خمیر پیتزا بریزید. در ظرف مناسبی تخم مرغ را با خامه و شیر بخوبی مخلوط کنید. پنیر پیتزای رنده شده را روی مخلوط قارچ بریزید. سپس مخلوط تخم مرغ، شیر و خامه را روی پنیر پیتزا ریخته و ظرف را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر که با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید.

[مریم سعادتی]