چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

گراتین اسفناج و پاستا


گراتین اسفناج و پاستا

استای درشت: نیم کیلوگرم
اسفناج تازه و ریز: ۶پیمانه
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: ۲حبه

مواد لازم:

پاستای درشت: نیم کیلوگرم

اسفناج تازه و ریز: ۶پیمانه

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

سیر خرد شده: ۲حبه

نمک و فلفل: به میزان کافی

پنیر پارمیزان رنده شده: یک چهارم پیمانه

خامه: یک پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و ظرف مناسب پیرکس را کمی چرب کنید.

پاستا را طبق دستور روی بسته آماده و آبکش کنید.

سیر را در روغن تفت دهید و اسفناج را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

پاستا و اسفناج را با هم مخلوط کنید، خامه و سپس پنیر روی آن بریزید و بگذارید به مدت نیم ساعت و تا زمانی که روی آن طلایی و ترد شود، بپزد.