چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

جوانه گندم و گردو از عفونت پیشگیری می کند


جوانه گندم و گردو از عفونت پیشگیری می کند

ویتامینE و ماده معدنی «روی» از بروز عفونت پیشگیری می کند. «روی» در مغز گردو، جوانه گندم، تخم مرغ، گوشت قرمز و برخی سبزی های برگ سبز مانند کاهو و برگ تربچه یافت می شود.
مرکبات سرشار …

ویتامینE و ماده معدنی «روی» از بروز عفونت پیشگیری می کند. «روی» در مغز گردو، جوانه گندم، تخم مرغ، گوشت قرمز و برخی سبزی های برگ سبز مانند کاهو و برگ تربچه یافت می شود.

مرکبات سرشار از ویتامینC هستند. این ویتامین می تواند از بروز عفونت ها پیشگیری کند.

اگر افراد از دوز بالای ویتامینC استفاده کنند، بروز آنفلوآنزا در آنها کاهش پیدا می کند و از طرف دیگر مصرف ویتامینC از بروز بیماری های ویروسی نیز پیشگیری می کند.

استفاده از آنتی اکسیدان ها در کاهش بروز بیماری ها در فصل زمستان مؤثر است و از جمله آنتی اکسیدان های مهم ویتامینACE و پیش ساز ویتامینA است همچنین آنتی اکسیدان ها در میوه ها و سبزی های سبز تیره و نارنجی به وفور یافت می شود.

آنتی اکسیدان ها ضدسرطان و ضدبیماری های قلبی و عروقی است همچنین از بروز عفونت ها نیز پیشگیری می کند.

ویتامین E و ماده معدنی «روی» از بروز عفونت پیشگیری می کند. روی در مغز گردو، جوانه گندم، تخم مرغ، گوشت قرمز و برخی سبزی های برگ سبز مانند کاهو و برگ تربچه یافت می شود.

آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از تشکیل رادیکال های آزاد در سلول های بدن پیشگیری می کنند همچنین این مواد نقش مهمی در کاهش پیری زودرس سلول های بدن دارند وموجب می شوند که سلول های بدن جوان تر و شاداب تر باشد.



همچنین مشاهده کنید