جمعه, ۲۳ شهریور, ۱۴۰۳ / 13 September, 2024
مجله ویستا

خوراک کدو - بادمجان


● مواد لازم
▪ کدو و بادمجان نیم کیلو از هر کدام
▪ سویای درشت ۲/۱ پیمانه
▪ نخود فرنگی ۲/۱ پیمانه
▪ فلفل ۸/۱ قاشق چایخوری
▪ پودر زعفران به میزان لازم
▪ آب ۲/۱ پیمانه
▪ روغن ۲/۱ پیمانه …

مواد لازم

کدو و بادمجان نیم کیلو از هر کدام

سویای درشت ۲/۱ پیمانه

نخود فرنگی ۲/۱ پیمانه

فلفل ۸/۱ قاشق چایخوری

پودر زعفران به میزان لازم

آب ۲/۱ پیمانه

روغن ۲/۱ پیمانه

کره ۲۵ گرم

ذرت ۲/۱ پیمانه

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط ۲ عدد

غوره تازه ۴/۱ پیمانه

زردچوبه، دارچین به میزان لازم

نمک ۲ قاشق چایخوری

چگونگی تهیه

ابتدا کدو بادمجان را با پوست خوب شسته و هلالی خرد کرده،حدود ۵ دقیقه در آب نمک خوابانده و بعد خشک کرده با کمی روغن سرخ می نمائیم تا طلایی شود. سویای آماده شده را با کمی کره همراه با پیاز سرخ شده ،زردچوبه،نمک،فلفل و رب گوجه فرنگی تفت می دهیم.

کدو و بادمجان سرخ شده را روی سویا می چینیم . سپس غوره،ذرت و نخود فرنگی نیم پز شده را اضافه می کنیم . دارچین و زعفران را به خوراک اضافه نموده و با ۲/۱ پیمانه آب می گذاریم با حرارت ملایم خوب جا بیفتد. بعد از ۱۰ دقیقه غذا آماده سرو کردن است.