چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
خوراک کدو - بادمجان
مواد لازم
کدو و بادمجان نیم کیلو از هر کدام
سویای درشت ۲/۱ پیمانه
نخود فرنگی ۲/۱ پیمانه
فلفل ۸/۱ قاشق چایخوری
پودر زعفران به میزان لازم
آب ۲/۱ پیمانه
روغن ۲/۱ پیمانه
کره ۲۵ گرم
ذرت ۲/۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۲ عدد
غوره تازه ۴/۱ پیمانه
زردچوبه، دارچین به میزان لازم
نمک ۲ قاشق چایخوری
چگونگی تهیه
ابتدا کدو بادمجان را با پوست خوب شسته و هلالی خرد کرده،حدود ۵ دقیقه در آب نمک خوابانده و بعد خشک کرده با کمی روغن سرخ می نمائیم تا طلایی شود. سویای آماده شده را با کمی کره همراه با پیاز سرخ شده ،زردچوبه،نمک،فلفل و رب گوجه فرنگی تفت می دهیم.
کدو و بادمجان سرخ شده را روی سویا می چینیم . سپس غوره،ذرت و نخود فرنگی نیم پز شده را اضافه می کنیم . دارچین و زعفران را به خوراک اضافه نموده و با ۲/۱ پیمانه آب می گذاریم با حرارت ملایم خوب جا بیفتد. بعد از ۱۰ دقیقه غذا آماده سرو کردن است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست