دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

تخم مرغ های شکلاتی


تخم مرغ های شکلاتی

هیدیکو یکی از دوستان ژاپنی ما بود که در لابی هتل دیدمش. رفته بودیم با بچه ها تخم مرغ های شکلاتی جدید هتل را امتحان کنیم که هیدیکو شاد و سرخوش با بشقابی از تخم مرغ شکلاتی به سمت آسانسور رفت

مواد لازم:

25 پیمانه آرد

دو قاشق غذاخوری پودر ژله بدون طعم

یک دوم پیمانه آب سرد

دو پیمانه شکر

سه چهارم پیمانه شربت ذرت

سه چهارم پیمانه آب داغ

دو قاشق چایخوری عصاره وانیل

شکلات ذوب شده برای پوشش تخم مرغ

شکلات سفید ذوب شده برای تزیین

طرز تهیه:

یک عدد تخم مرغ پلاستیکی بردارید و داخل آن را آرد بپاشید.

اینکار را 35 بار تکرار کنید و در بین هر کدام فاصله اندکی قرار دهید.

در یک کاسه کوچک، پودر ژله را در آب سرد بریزید و کنار بگذارید.

در یک ماهیتابه بزرگ، شکر، یک دوم پیمانه شربت ذرت و آب داغ را ترکیب کنید.

اجازه دهید مایع بجوشد و سپس مرتب هم بزنید.

از روی حرارت بردارید و باقی مانده شربت ذرت را در آن بریزید.

ماده آماده شده را در کاسه بزرگ بریزید.

ژله را به کاسه اضافه کنید وهم بزنید.

عصاره وانیل را نیز اضافه کنید.

حالا ماده را داخل تخم مرغ های پلاستیکی بریزید .

اجازه دهید این مایع به مدت سه الی چهار ساعت در داخل تخم مرغ های پلاستیکی باقی بماند.

سپس تخم مرغ ها را خارج کنید. داخل شکلات بغلطانید و سپس با شکلات سفید تزیین نمایید.