شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

اسپاگتی‌ با سس‌ راتاتول‌


اسپاگتی‌ با سس‌ راتاتول‌

● مواد لازم‌:
▪ اسپاگتی‌ رشته‌ای‌: ۵۰۰ گرم‌
● برای‌ سس‌ راتاتول‌:
▪ بادمجان‌ خرد شده‌: ۱ عدد
▪ پیاز بزرگ‌ خلال‌ شده‌: ۱ عدد
▪ سیر له‌ شده‌: ۱ حبه‌
▪ فلفل‌ سبز خرد شده‌: ۱ عدد
▪ کدو سبز …

مواد لازم‌:

اسپاگتی‌ رشته‌ای‌:

۵۰۰ گرم‌

برای‌ سس‌ راتاتول‌:

بادمجان‌ خرد شده‌:

۱ عدد

پیاز بزرگ‌ خلال‌ شده‌:

۱ عدد

سیر له‌ شده‌:

۱ حبه‌

فلفل‌ سبز خرد شده‌:

۱ عدد

کدو سبز خرد شده‌:

۲ عدد

گوجه‌ فرنگی‌ پوست‌ کنده‌ و چرخ‌ شده‌:

۵۰۰گرم‌

سرکه‌ سفید:

یک‌ دوم‌ فنجان‌

ریحان‌ تازه‌ خرد شده‌:

۱ قاشق‌ غذاخوری‌

پودر آویشن‌ خشک‌:

یک‌ دوم‌ قاشق‌غذاخوری‌

فلفل‌ سیاه‌ تازه‌ پودر شده‌:

به‌ میزان‌ دلخواه‌

پنیر پارمزان‌ رنده‌ شده‌:

۲ قاشق‌ غذاخوری‌

طرز تهیه‌:

اسپاگتی‌ را به‌ مدت‌ ۸ الی‌ ۱۲ دقیقه‌ بجوشانیدو سپس‌ آن‌ را آبکشی‌ کنید.

برای‌ تهیه‌ سس‌، تمامی‌ مواد لازم‌، کدو سبز وبادمجان‌ و... را در یک‌ ماهیتابه‌ نچسب‌ ریخته‌ و به‌مدت‌ ۳۰ تا ۴۵ دقیقه‌ روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید و هراز گاهی‌ آن‌ را هم‌ بزنید.

در مرحله‌ آخر سس‌ آماده‌ شده‌ را روی‌اسپاگتی‌ ریخته‌ و آن‌ را با پنیر پارمزان‌ رنده‌ شده‌تزیین‌ نمایید.

ارزش‌ غذایی‌:

ـ کالری‌: ۵۲۰ کیلوکالری‌

ـ چربی‌ کل‌: ۲۲ گرم‌

ـ کلسترول‌: ۲ میلی‌ گرم‌

ـ فیبر: ۲۵ گرم