شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
سالاد اسفناج و توتفرنگی
ارزش غذایی:
این سالاد برای هر فرد ۲۰۰ کالری انرژی، ۸ گرم پروتئین، ۹ گرم کربوهیدرات، ۱۶ گرم چربی، ۶ گرم فیبر، ۱۳ میلیگرم کلسترول و ۱۹۰ میلیگرم سدیم دارد.
طرز تهیه:
در یک کاسه متوسط، ۴۵۰ گرم توتفرنگی بدون دُم و ۴ نیمشده را با ۱۴۰ گرم برگهای ریز و ترد اسفناج، ۳ قاشق سوپخوری سس بالزامیک (مخلوط یکچهارم پیمانه سرکه بالزامیک، مقداری نمک و یکچهارم پیمانه فلفل سیاه با مقداری روغن زیتون) مخلوط کنید. حالا این مواد را به ۴ قسمت تقسیم کرده و رویشان را با ۱۱۰ گرم پنیر بز، تکه شده و ۲ قاشق سوپخوری دانه برشته کاج تزئین کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات ایران مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس دوازدهم مجلس ستاد انتخابات کشور رهبر انقلاب رئیس جمهور دولت دولت سیزدهم
تهران هواشناسی شهرداری تهران تعطیلی مدارس هلال احمر حوادث سیل پلیس تصادف قتل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو گاز خودرو بانک مرکزی نمایشگاه نفت مالیات نفت پالایش و پتروشیمی مسکن بازار خودرو
نمایشگاه کتاب فضای مجازی کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران رضا عطاران تلویزیون سینما دفاع مقدس سریال مهران مدیری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
فناوری
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر رئال مادرید سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر ایران بازی
هوش مصنوعی اپل ناسا گوگل ماهواره ایلان ماسک فیبرنوری سامسونگ
ورزش چاقی فشار خون توت فرنگی آسم حیوانات کبد چرب