شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

نان خامه ای | طرز تهیه نان خامه ای


 مواد لازم نان خامه ای
 
200 گرم   آرد
5-4 عدد   تخم مرغ
2 قاشق سوپخوری   روغن
یک و یک دوم فنجان   آب
یک قاشق سوپخوری   شکر
یک دوم قاشق چایخوری   وانیل
یک دوم قاشق چایخوری   نمک
دو سوم فنجان   پودر قند
250 گرم   خامه
 

نان خامه ای | طرز تهیه نان خامه ای
 
 
طرز تهیه نان خامه ای
آب، نمک، شکر و روغن را در قابلمه کوچکی ریخته و آن را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا جوش بیاید.
سپس آرد را یکدفعه در آب در حال جوش می ریزیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم  
تا خمیر به صورت توپی در وسط ظرف قرار گیرد.
بعد آن را از روی حرارت بر می داریم و خمیر را به دیواره ظرف می چسبانیم تا کمی خنک شود .
خمیر را در ظرف بزرگتری ریخته و تخم مرغ ها را به تدریج اضافه می کنیم
و خوب به هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
سینی فر را چرب کرده و خمیر را در قیف ماسوره دار نسبتاً بزرگی می ریزیم
و خمیر را به شکل گرد بزرگ یا کوچک در سینی قرار می دهیم و
آن را در طبقه بالای پنجره فر با درجه حرارت 400 درجه به مدت 30- 25 دقیقه قرار می دهیم تا نان ها پف کرده و طلایی شوند.
خامه را با وانیل و پودر قند آماده می کنیم و پس از خنک شدن نانها درون آنها را به وسیله قیف پر می کنیم
 

نان خامه ای | طرز تهیه نان خامه ای
نکات تکمیلی در مورد نان خامه ای

نان خامه ای جزو کیک و شیرینی - شیرینی تر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
نان خامه ای را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نان خامه ای ، طرز تهیه نان خامه ای