سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

آقای قالیباف دروغ موقوف


آقای قالیباف دروغ موقوف

روز بعد روابط عمومی دانشگاه محترم امام صادق ع تمامی خبر مذکور را تکذیب می کند یعنی نه دیداری صورت گرفته و نه چنین و چنان شده است

درست است که محمد باقر قالیباف شهردار تهران است و بیش از این مدتی رئیس پلیس کشور هم بوده است و جای بحث و انکار هم ندارد که مدتی به عنوان یک سپاهی در جبهه و جنگ به کشور خدمت کرده است همه اینها دلیل این نمی شود که خدای ناکرده از او دروغی سر بزند! ملاحظه کنید روزنامه تحت نظر شهرداری و محمدباقر قالیباف می نویسد که ایشان (یعنی قالیباف) گفته است که در جلسه ای به حضور آقای مهدوی کنی رسیدیم و چنین و چنان واین طورموضوع رامصادره به مطلوب می کندکه حضرت ایشان ما وتشکیلات مان را و خط مشی سیاسی مان را تأییدکرده اند!

و روز بعد روابط عمومی دانشگاه محترم امام صادق(ع) تمامی خبر مذکور را تکذیب می کند! یعنی نه دیداری صورت گرفته و نه چنین و چنان شده است! آن طور که مدیر مسئول ابرار در تحریریه نقل می کرد محمد باقر قالیباف در بعضی جلسات بامدیران مسئول هم اشاره به تشرفاتی به محضر بزرگان و تشکیل جلسات خصوصی با آنها داشته و مدلول جلسات مذکور را نیز مطابق خواسته و باب میل خود نقل می کند! خدا کند آنها هم از این دست نباشد!اما! یک موضوع مهم و یک اتفاق مثل سال های گذشته قرار است در اسفندماه رخ نشان دهد و آن انتخابات مجلس هشتم است، از همین حالا و شاید چند ماه پیش گروه ها و دارودسته اندکشان که اگر همه احزاب وگروه ها چه چپ و چه راست راجمع کنی مجموعاً هزار نفر هم نمی شوند به دست و پا افتاده و مرتب راست می روند و چپ می آیند و مصاحبه می کنند.

موضوع جالب اینکه یک روز عنوان کردند حامیان قالیباف! مواضعشان این چنین است، روز دیگر بیادی که عضو شورای شهر تهران است ازگروه و دسته خودنام برد و روز سوم هم چمران و بعضی دیگر از اعضای شورای شهر تهران! حالا چند سؤال مطرح است:

۱) آقای قالیباف دبیر کل یا رئیس کدام حزب و گروه است که حامیان قالیباف تشکیل شده است؟ و مگر نه اینکه وی در بدو تصدی این مسئولیت یعنی شهردار تهران صراحتاً! اعلام کرد ما فقط برای خدمت و کار اجرایی آمدیم و شهرداری سیاسی نیست وشهردار هم ایضاً! حالا چه شده است که هم شهردار گروه و دسته دارد و هم بعضی از اعضای شورای شهر پس تکلیف مردم مظلوم تهران و این همه مشکلات و کارهای انباشته شده در شهرداری چیست؟

و آیا مردم خوب تهران حسب تکلیف شرعی و ملی جمع شده اند و یک عده را برای شورای شهر و یک نفر را نیز به عنوان شهردار انتخاب کرده اند که یک حزب بزرگ تشکیل دهند و آن وقت تکلیف خیابان های تهران که به جگر زلیخا بیشتر شباهت دارد و مردمی که هر روز ساعت ها باید در انتظار تاکسی واتوبوسی در سرما و گرما انتظار بکشند و گروهی دیگرکه در مناطق و نواحی شهرداری های مختلف مناطق تهران سرگردانند چه می شود؟

شورای اسلامی شهر تهران برای این تشکیل شده که یک عده به لحاظ دوستی با فلان مقام بالای مملکتی باشگاه دار بشوند و یک عده هم حزب وگروه تشکیل بدهند که از شورای شهر به مجلس شورای اسلامی نظارت داشته باشند؟

۲) تشکیل شورای سه نفره قالیباف، لاریجانی، رضایی که این روزها نقل محافل است و اتفاقاً هر سه این آقایان سپاهی هستند برای چیست؟

غیر از شهردار تهران که لابد کار زیادی ندارد آن دیگری که دبیر شورای امنیت و سومی که دبیر مجمع تشخیص است هم بیکار اند؟

۳) اگر تشکیل گروه حامیان فلان درست باشد این یعنی مشق نوشتن از سرمشق غلطی که گروهی خود را حامیان دولت نامیده اند انجام شده در حالی که در جمهوری اسلامی ایران همه حامیان دولت هستند و قطعاً در هر انتخابات وهمه پرسی دولت باید به عنوان چتر بزرگی که تمامی ملت را زیر پوشش خود گرفته است به عنوان بی طرف باشد که البته و متأسفانه در۲ سال گذشته که چند انتخابات برگزار شده چنین نبوده و شخص رئیس جمهور به نوعی درگیر در هواداری یک گروه و جناح شده که اگر باز هم بخواهد ادامه داشته باشد در حد یک فاجعه است یعنی اگر فرضاً در انتخابات آتی مجلس هشتم، دولت بخواهد هواداری از تعدادی نامزدهای خاصی کند مجلس دولت ساخته تشکیل می شود و قطعاً نمایندگان وکیل الدوله خواهند بود!

۴) فرض کنیم تشکیل مجمع ۳ نفره ذکر شده صحیح باشد آیا موقعیت و مسئولیت های استراتژیک افراد مذکور با این نوع فعالیت ها مغایرت ندارد؟

حالا بیاییم شهر تهران را از منظر شهروندان و کارشناسان ارزیابی کنیم تمامی طرح های رو به اتمام یا قابل بهره برداری در طول چند سال گذشته آغاز شده؟ قطعاً جواب منفی است و این نتیجه بررسی ها و کارهای کارشناسی در طول پانزده سال گذشته است که افتخار افتتاح آن را ۲ شهردار فعلی و سابق دارند ولی با آن که نمی خواهیم خدمات آنها را زیر سؤال ببریم انصاف این است که خدمات گذشتگا ن را نیز نادیده نه انگاریم و صحبت آخر اینکه اگر آقای قالیباف اوقات زیادی را صرف جلسات متعدد سیاسی و حزبی و گروهی می کند و شاید برداشت ایشان سودی است که شهردار قبل از وی از این کاربرد و مسئولیت بالاتری را در کشور عهده دار شد، صرف رسیدگی به امور جاری شهر کند علاوه بر اینکه به تبع او شورای شهر نیز به کار اصلی خود خواهد پرداخت، یک از هزار مشکل تهران و تهرانی ها حل خواهد شد.