سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا

کاجیره، سرشار از ویتامین E


کاجیره، سرشار از ویتامین E

کاجیره، به طور وسیع در هند، چین و بخش های دیگری از آسیا، مصر و جنوب اروپا کشت می شود. از گل این گیاه برای تهیه رنگ استفاده می شود. خواص روغن اشباع نشده این گیاه برای کاهش کلسترول …

کاجیره، به طور وسیع در هند، چین و بخش های دیگری از آسیا، مصر و جنوب اروپا کشت می شود. از گل این گیاه برای تهیه رنگ استفاده می شود. خواص روغن اشباع نشده این گیاه برای کاهش کلسترول مفید است. این روغن بدون طعم و بو است و در آشپزی، تهیه سالاد و تولید مارگارین به کار برده می شود. در این مطلب به نقل از «ehow»، به چند خاصیت روغن کاجیره اشاره شده است که توجه شما را به آن جلب می کنیم.

میزان بالای ویتامین E آن به بدن کمک می کند تا رادیکال های آزاد را از بین ببرد، خطر بروز بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهد.

سرشار از چربی های اشباع نشده و میزان کم چربی اشباع شده است که برای سلامت قلب مفید است.

اسید چرب امگا ۶ موجود در آن، برای سوزاندن چربی به بدن کمک می کند.

این گیاه حاوی اسید چربی ها «پروستاگلاندین» (یکی از واسطه های شیمیایی که بر گیرنده های سلولی تاثیر می گذارد) است و در کنترل انقباضی عضله، تعادل فشار خون و حفظ سیستم ایمنی به بدن کمک می کند.

برای ماساژ مو، مفید است و باعث شادابی آن می شود.

چین و چروک، اگزما، التهاب و قرمزی پوست را کاهش می دهد.