چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سوپ مارون


سوپ مارون

● مواد لازم
▪ نیم کیلو شاه بلوط
▪ ۱۵۰ گرم روغن
▪ ۷۵ گرم آرد سفید
▪ نیم کیلو گوشت گوساله یا دو کیلو استخوان
▪ مغز دودانه لیمو ترش یا نارنگی
● طرز تهیه :
شاه بلوط ها را از پوست جدا کنید، …

مواد لازم

نیم کیلو شاه بلوط

۱۵۰ گرم روغن

۷۵ گرم آرد سفید

نیم کیلو گوشت گوساله یا دو کیلو استخوان

مغز دودانه لیمو ترش یا نارنگی

طرز تهیه :

شاه بلوط ها را از پوست جدا کنید، پوست نازک قهوه ای رنگش را هم بگیرید اگر پوستش به سختی کنده شد در آب گرم بگذارید. گوشت و شاه بلوط را با هم بار کنید تا بپزد. ۱ تکه پرتقال درونش بریزید.

سپس آب گوشت را صاف کنید که به اندازه ۶ فنجان معمولی شود.

شاه بلوط ها را از الک رد کنیدو در سوپ بریزید که شل شود و با سوپ مخلوط کنید وقتی جوش آمد و بوی خامی آرد تمام شد سوپ آماده است. این سوپ با موادی که داخلش کرده اید ۱۲ فنجان می شود و برای ۸ تا ۱۰ نفر کافی است می توانید مغز لیمو ترش یا مغز نارنگی به آن اضافه کنید و کمی هم جعفری خرد کرده بپاشید.

kho۰o۰o۰oshmazze.mihanblog.com