چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
سوپ مارون
مواد لازم
نیم کیلو شاه بلوط
۱۵۰ گرم روغن
۷۵ گرم آرد سفید
نیم کیلو گوشت گوساله یا دو کیلو استخوان
مغز دودانه لیمو ترش یا نارنگی
طرز تهیه :
شاه بلوط ها را از پوست جدا کنید، پوست نازک قهوه ای رنگش را هم بگیرید اگر پوستش به سختی کنده شد در آب گرم بگذارید. گوشت و شاه بلوط را با هم بار کنید تا بپزد. ۱ تکه پرتقال درونش بریزید.
سپس آب گوشت را صاف کنید که به اندازه ۶ فنجان معمولی شود.
شاه بلوط ها را از الک رد کنیدو در سوپ بریزید که شل شود و با سوپ مخلوط کنید وقتی جوش آمد و بوی خامی آرد تمام شد سوپ آماده است. این سوپ با موادی که داخلش کرده اید ۱۲ فنجان می شود و برای ۸ تا ۱۰ نفر کافی است می توانید مغز لیمو ترش یا مغز نارنگی به آن اضافه کنید و کمی هم جعفری خرد کرده بپاشید.
kho۰o۰o۰oshmazze.mihanblog.com
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان رهبر انقلاب نیکا شاکرمی دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس شورای نگهبان شهید مطهری
تهران شهرداری تهران هواشناسی معلم سیل پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا سایپا بانک مرکزی بازار خودرو تورم کارگران
فضای مجازی تلویزیون رادیو سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران موسیقی فیلم تئاتر نون خ رسانه ملی
دانش بنیان
اسرائیل غزه آمریکا فلسطین جنگ غزه چین رژیم صهیونیستی حماس نوار غزه روسیه عربستان یمن
استقلال فوتبال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا تراکتور سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس
وزیر ارتباطات پهپاد تبلیغات اپل ناسا نخبگان گوگل ویروس
کبد چرب خواب میوه دیابت کاهش وزن ویتامین بیماری قلبی مسمومیت قهوه طول عمر بیماری