شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا
سوپ مارون
مواد لازم
نیم کیلو شاه بلوط
۱۵۰ گرم روغن
۷۵ گرم آرد سفید
نیم کیلو گوشت گوساله یا دو کیلو استخوان
مغز دودانه لیمو ترش یا نارنگی
طرز تهیه :
شاه بلوط ها را از پوست جدا کنید، پوست نازک قهوه ای رنگش را هم بگیرید اگر پوستش به سختی کنده شد در آب گرم بگذارید. گوشت و شاه بلوط را با هم بار کنید تا بپزد. ۱ تکه پرتقال درونش بریزید.
سپس آب گوشت را صاف کنید که به اندازه ۶ فنجان معمولی شود.
شاه بلوط ها را از الک رد کنیدو در سوپ بریزید که شل شود و با سوپ مخلوط کنید وقتی جوش آمد و بوی خامی آرد تمام شد سوپ آماده است. این سوپ با موادی که داخلش کرده اید ۱۲ فنجان می شود و برای ۸ تا ۱۰ نفر کافی است می توانید مغز لیمو ترش یا مغز نارنگی به آن اضافه کنید و کمی هم جعفری خرد کرده بپاشید.
kho۰o۰o۰oshmazze.mihanblog.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست