سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سالاد میگو و هندوانه


سالاد میگو و هندوانه

این سالاد به عنوان شام بسیار نیروبخش می‌باشد و از هندوانه آبدار، میگو، کلم‌پیچ و پنیر فتا تشکیل شده است.
▪ از ابتدا تا انتها: ۱۸ دقیقه
● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ ۲ قاشق غذاخوری روغن …

این سالاد به عنوان شام بسیار نیروبخش می‌باشد و از هندوانه آبدار، میگو، کلم‌پیچ و پنیر فتا تشکیل شده است.

از ابتدا تا انتها:

۱۸ دقیقه

مواد لازم برای ۴ نفر

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ پوند میگو پوست کنده متوسط

۲ قاشق چای خوری آویشن تازه خرد شده

۴ فنجان کاهو یا کلم‌پیچ

۱ فنجان گوجه‌فرنگی تزئینی نصف شده

پنیر فتا (اختیاری)

شاخه‌های آویشن تازه

طرز تهیه

۱ قاشق غذاخوری روغن‌زیتون را در ماهی‌تابه بزرگی روی حرارت متوسط قرار دهید. میگو را به آن اضافه کنید، ۳ تا ۴ دقیقه و یا تا هنگامی‌که رنگ میگو مات شود سرخ کنید، حتماً آنها را تکان دهید. میگو‌ها را به کاسه‌ای انتقال دهید و در آویشن بغلتانید.

باقیمانده روغن زیتون، کاهو یا کلم‌پیچ و گوجه‌فرنگی را به ماهی‌تابه اضافه کنید، آنها را تکان دهید و تا ۱ دقیقه بپزید، بعد میگوها را به آن اضافه کنید تا ۱ دقیقه یا بیشتر و تکان دهید. نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید.

میگو و سبزیجات و هندوانه را در بشقاب‌ها قرار داده و آب لیموترش را روی سالاد بریزید و پنیر فتا و شاخه‌های آویشن را به آن اضافه کنید.