دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
دلمه فلفل با بلغور و کشمش
مواد لازم :
آب مرغ یا آب سبزی:
۴۵۰ گرم
هویج متوسط خردشده:
یک عدد
پیاز کوچک خردشده:
یک عدد
بلغور:
سهچهارم فنجان
کشمش یا گیلاس خشک:
یکسوم فنجان
پنیر موزارلا خردشده:
سهچهارم فنجان
فلفلدلمهای رنگی:
۴ عدد
آب:
یکدوم فنجان
بادام یا گردوی خردشده تفتداده:
۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه :
آب مرغ، پیاز و هویج را روی حرارت به جوش آورید، شعله را کم کنید و بعد کشمش و بلغور را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر صبر کنید سپس آب مخلوط را دور بریزید. فلفل دلمهایها را از عرض به طوریکه قسمت بالا کوچکتر باشد نصف کنید و تخم شان را بگیرید. پنیر را با مواد مخلوط کنید و داخل فلفلها بریزید. فلفلها را در قابلمه بگذارید و یکدوم فنجان آب هم بریزید و به جوش آورید. شعله را کم کنید و در ظرف را ببندید. ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید تا کمی نرم شوند. مغزها را روی مواد داخل فلفلها بپاشید و سرو کنید. (برای۲ نفر)
مجله زندگی ایده آل
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست