دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

پنکیک سیب با عسل


پنکیک سیب با عسل

● مواد لازم:
آرد: ۲۰۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ: یک عدد
شیر: ۲۰۰ میلی‌لیتر
سیب: ۲ عدد، رنده شده
کره: یک قاشق سوپ‌خوری
دارچین: یک قاشق چای‌خوری
عسل: به میزان لازم
کمی آب جوش برای رقیق …

مواد لازم:

آرد: ۲۰۰ گرم

شکر: ۱۰۰ گرم

تخم‌مرغ: یک عدد

شیر: ۲۰۰ میلی‌لیتر

سیب: ۲ عدد، رنده شده

کره: یک قاشق سوپ‌خوری

دارچین: یک قاشق چای‌خوری

عسل: به میزان لازم

کمی آب جوش برای رقیق کردن عسل در صورت دلخواه

روش تهیه:

۱- در ظرف بزرگی آرد، شکر و پودر دارچین را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

۲- تخم‌مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید، سپس سیب رنده شده را همراه کره آب‌شده اضافه کنید.

۳- مخلوط شیر و تخم‌مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و خوب بزنید تا یکدست شود.

۴- از مایه پنکیک به اندازه دلخواه با قاشق برداشته و در تابه بریزید و اجازه دهید تا یک طرف آن سرخ شود، سپس آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ کنید.

۵- سس را آماده کرده، با پنکیک سرو کنید، برای سس این کرپ از سیروپ افرا استفاده می‌کنند که می‌توان به جای آن از مخلوط عسل و کمی آب‌جوش استفاده کرد.