دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
پنکیک سیب با عسل
مواد لازم:
آرد: ۲۰۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
تخممرغ: یک عدد
شیر: ۲۰۰ میلیلیتر
سیب: ۲ عدد، رنده شده
کره: یک قاشق سوپخوری
دارچین: یک قاشق چایخوری
عسل: به میزان لازم
کمی آب جوش برای رقیق کردن عسل در صورت دلخواه
روش تهیه:
۱- در ظرف بزرگی آرد، شکر و پودر دارچین را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
۲- تخممرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید، سپس سیب رنده شده را همراه کره آبشده اضافه کنید.
۳- مخلوط شیر و تخممرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و خوب بزنید تا یکدست شود.
۴- از مایه پنکیک به اندازه دلخواه با قاشق برداشته و در تابه بریزید و اجازه دهید تا یک طرف آن سرخ شود، سپس آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ کنید.
۵- سس را آماده کرده، با پنکیک سرو کنید، برای سس این کرپ از سیروپ افرا استفاده میکنند که میتوان به جای آن از مخلوط عسل و کمی آبجوش استفاده کرد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حج رافائل گروسی آمریکا رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان انتخابات حجاب دولت سیزدهم رسانه
هواشناسی تهران شهرداری تهران فضای مجازی قتل وزارت بهداشت آموزش و پرورش سلامت شهرداری سازمان هواشناسی باران پلیس
قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی خودرو قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم بورس
تئاتر زنان محمدعلی علومی تلویزیون خانواده سریال دفاع مقدس نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما سینما کتاب
مغز دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین طالبان طوفان الاقصی نوار غزه نتانیاهو
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی بازی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بارسلونا باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اینترنت فناوری اپل مایکروسافت سامسونگ آیفون باتری گوگل ناسا ویندوز ماهواره
رژیم غذایی زیبایی چای بیمه کاهش وزن آلرژی افسردگی