سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سالمون تند با هویج کبابی


سالمون تند با هویج کبابی

فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. در تابه فر، هویج، چغندر، نصف روغن و نصف نمک را بریزید.

تعداد: ۴ نفر

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

زمان پخت و برشته شدن: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

۴ عدد هویج متوسط، خرد شده

دو عدد چغندر کوچک، خرد شده

سه قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک قاشق چایخوری نمک دریایی یا معمولی

۱۱۵ تا ۱۴۰ گرم فیله سالمون

یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

¼ پیمانه آب پرتقال منجمد

دو قاشق غذاخوری آب

پیازچه خرد شده (اختیاری)

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. در تابه فر، هویج، چغندر، نصف روغن و نصف نمک را بریزید. ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. در طول پخت آنها را هم بزنید تا هر دو طرف سبزیجات بپزند.

۲. در همین زمان، به سالمون نمک و فلفل بزنید. باقی روغن زیتون را داخل تابه بریزید و سالمون را ۳ دقیقه سرخ کنید. آن را برگردانید و ۳ دقیقه دیگر سرخ کنید. آن را داخل ظرف بگذارید و با سبزیجات تزئین کنید. آب پرتقال منجمد و آب را داخل تابه بریزید و یک تا دو دقیقه حرارت دهید تا غلیظ شود. یک قاشق از آن را روی سالمون و روی آنها پیازچه بریزید و سرو کنید.