پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
کیک شکلاتی
خامه : ۱ فنجان
شکر : ۱ فنجان
تخم مرغ : ۲ عدد
وانیل : قدری
آرد سفید : ۱.۷۵ فنجان
بکین پودر : ۱ قاشق مربا خوری
جوش شیرین : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
نمک : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
شكلات شیری : ۶۰ گرم
خامه ، شکر ، تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده خوب میزنیم.
کلیه مواد خشک را با هم الک کرده به مواد اولی میافزائیم.
شکلات را آب کرده به سایر مواد اضافه میکنیم.
قالب را چرب کرده مخلوط را در آن میریزیم و به مدت نیمساعت در فر ۳۷۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم تا بپزد.
پس از خنک شدن بر گردانده روی آن را تزئین مینمائیم.
تبصره، قبل از بیرون آوردن از فر باید آن را با چاقوی تیز یا یک چوب کبریت و یا یک میل آزمایش کنیم
این کیک را میتوان با انواع و اقسام مختلف تزئین نمود البته بهترین نوع تزئین آن چون خود کیک دارای شکلات است کرم کاکائوئی است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست