شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

رول بادمجان


رول بادمجان

بادمجان بر خلاف آنچه مشهور است، نه تنها بی‌بو و بی‌خاصیت نیست، بلکه خواص بسیار دارد. بادمجان، کم کالری اما سرشار از ویتامین و مواد مغذی است و غذایی مناسب برای کسانی است که می‌خواهند وزن کم کنند.

بادمجان بر خلاف آنچه مشهور است، نه تنها بی‌بو و بی‌خاصیت نیست، بلکه خواص بسیار دارد. بادمجان، کم کالری اما سرشار از ویتامین و مواد مغذی است و غذایی مناسب برای کسانی است که می‌خواهند وزن کم کنند.

مواد لازم

بادمجان ورقه شده بلند: به میزان دلخواه

اسفناج: ۵۰گرم

زیتون سیاه خرد شده: ‌۱۰۰گرم

پنیر فتا: ‌ ۱۰۰گرم

پیاز داغ: ۳ قاشق سوپخوری

نمک، ‌پاپریکا، ‌ پودر سیر: به میزان لازم

کاپاریس: ۳ قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده: یک قاشق سوپخوری

مواد سس:

آب گوشت: ‌ یک پیمانه

رب: ‌۲ قاشق سوپخوری

پیاز داغ: ‌ یک قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای رنده شده: ۲ قاشق سوپخوری

سیر سرخ شده: یک قاشق چایخوری

روغن زیتون: یک قاشق سوپخوری

نمک، ‌فلفل و ادویه‌های دلخواه

روش تهیه:

در ابتدا بادمجان‌ها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن، در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.

روش تهیه مواد میانی رول:

۱. پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس و جعفری و دیگر مواد مخلوط کنید.

۲. از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.

۳. با کمک خلال دندان آن‌ها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.

۴. سس را به این ترتیب آماده کنید: رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.

۵. ادویه‌های دلخواه را زده و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

۶. سس را روی رول‌ها قرار داده، در فر تنظیم شده با دمای ۱۸۰ درجه برای مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا رول‌ها مزه‌دار شوند