یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
پودینگ کیک لیمو
مواد لازم:
کره:
یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ:
۲ عدد
ماست کم چرب:
دو سوم پیمانه
پوست لیمو:
یک قاشق غذاخوری
آب لیمو:
۲ قاشق غذاخوری
آرد:
یک چهارم پیمانه پودر قند: دو سوم پیمانه
نمک:
یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
زرده را از سفیده جدا کنید.
سفیده را بزنید تا فرم بگیرد.
زرده، ماست، پوست لیمو و آب لیمو را با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شود.
سرعت دستگاه را کاهش دهید و به آرامی نمک، آرد وپودر قند را به مواد اضافه کنید.
به آرامی سفیده زده شده را به مواد اضافه کنید.
ظرف های ۴ نفره یا یک ظرف مناسب را با کره چرب کنید و کمی پودر قند روی آن بپاشید، سپس مواد را بریزید.
ظرف را در سینی حاوی آب که تا نیمه ظرف را می پوشاند قرار دهید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید.
روی کیک که کمی طلایی شد از فر در بیاورید و پس از کمی خنک شدن در بشقاب های یک نفره یا بشقاب مناسب برگردانید و سرو کنید.
ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم لیمو
کالری:
۲۰
چربی:
۰.۱۹
کربوهیدرات:
۶.۷۹
پروتئین:
۰.۷۶
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست