جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
پاستا با ماهی تن
مواد لازم برای ۴ نفر:
پاستای صدفی - ۲۵۰ گرم
شیر - نصف لیوان
پنیر خامه ای - ۲۵۰ گرم
کنسرو ماهی تن - ۳۵۰ گرم
نمک، فلفل و سبزی معطر مانند شوید یا جعفری - به میزان کافی
طرز تهیه:
پاستا را طبق معمول بپزید و آبکش کنید و به قابلمه برگردانید. به پاستا شیر، پنیر، ادویه و سبزی معطر اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید تا پنیر کاملا حل شود، در صورت نیاز و برای غلیظ تر شدن سس پنیر، می توانید دوباره مقدار کمی شیر اضافه کنید تا به غلظت خامه در بیاید. در این مرحله تن ماهی را که از قبل در صافی قرار داده اید تا آب یا روغن اضافه تخلیه شود، به تکه های کوچک خرد و به پاستا اضافه کنید. پس از ۵ دقیقه پخت، پاستا آماده سرو است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست