پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
ژیگو
مواد لازم:
گوشت مغز ران گوساله
سیر، ▪ دنبه
گوجهفرنگی
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن
سیبزمینی سرخ شده برای دور آن
روش تهیه:
گوشت و دنبه را خوب بشویید. سیر را پوست بکنید و بشویید. دنبه را به صورت تکههایی کمی بزرگتر از قیمه درآورید.
گوشت را با نوک چاقو سوراخ کنید. در یک سوراخ سیر و در یک سوراخ دنبه قرار دهید تا تمام سطح گوشت به این ترتیب پر شود.
برای آن که مواد خارج نشود، اطراف آن را با نخ تمیزی ببندید و آن را در روغن سرخ کنید (بدون نمک). رب را با مقدار لازم آب مخلوط کنید و روی گوشت بریزید و بگذارید با شعله کم بپزد. وقتی خوب پخت، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن کاملاً تمام شود و به روغن بیفتد.
بعد نخها را جدا کنید و آن را حلقهحلقه ببرید و در دیس قرار دهید و اطراف آن را با سیب زمینی تزیین کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
تهران فضای مجازی هواشناسی شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار دلار قیمت طلا سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم حقوق بازنشستگان
مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس تئاتر فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه فلسطین چین روسیه حماس نوار غزه ترکیه عربستان اوکراین نتانیاهو
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اینستاگرام همراه اول شبکه های اجتماعی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب کاهش وزن دیابت قهوه فشار خون داروخانه