جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

موس انبه


موس انبه

▪ مواد لازم:
- پوره انبه-۳پیمانه
- شیرعسل غلیظ شده-یک قوطی
- آب لیموی ترش-۲ قاشق غذاخوری
- خامه-۲۲۵ گرم
- پوست لیمو-۲ قاشق مرباخوری
▪ طرز تهیه:
پوره انبه، شیرعسل و آب لیمو را مخلوط کنید …

مواد لازم:

- پوره انبه-۳پیمانه

- شیرعسل غلیظ شده-یک قوطی

- آب لیموی ترش-۲ قاشق غذاخوری

- خامه-۲۲۵ گرم

- پوست لیمو-۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

پوره انبه، شیرعسل و آب لیمو را مخلوط کنید تا یک دست شود، سپس به آرامی به خامه اضافه کنید.

موس را در ظرف های یک نفره بریزید و به دلخواه تزئین کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و سرو کنید.