یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
ساطری پلو (غذای محلی استان خراسان)
مواد لازم:
برنج: سه پیمانه
هویج: ۵۰۰ گرم
گوشت چرخكرده: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: یك عدد
كشمش پلویی: یك پیمانه
زعفران آبكرده: یك دوم پیمانه
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا برنج را كه از قبل خیس كردهایم، آبكشی كرده و كنار می گذاریم. سپس هویجها را خلالی خرد كرده و تفت میدهیم. گوشت را نیز با یك عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شكل كوفته ریزههای كوچك درست كرده و سرخشان میكنیم.
آنگاه كشمشهای شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط كرده و نیمی از زعفران آب كرده را به آن اضافه میكنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر كمی از برنج آبكشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را میریزیم، این كار را لایهلایه تكرار میكنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و میگذاریم برنج دم بكشد. در مرحله آخر، هنگامی كه برنج دم كشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر میكشیم.
مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 رئیس جمهور ستاد انتخابات کشور
هواشناسی آلودگی هوا قتل تهران شهرداری تهران سلامت پلیس راهور سازمان هواشناسی سرقت پلیس آموزش و پرورش محیط زیست
دولت چهاردهم قیمت دلار قیمت خودرو خودرو واردات خودرو قیمت طلا بورس بانک مرکزی دلار حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم بازار خودرو
امام حسین (ع) عاشورا کربلا ماه محرم رامبد جوان سینمای ایران الناز شاکردوست تلویزیون هنرمندان
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه روسیه آمریکا فلسطین انگلیس جو بایدن چین دونالد ترامپ حماس ولادیمیر پوتین
فوتبال یورو 2024 پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس خوان کارلوس گاریدو تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند ترکیه لیگ برتر کریستیانو رونالدو
هوش مصنوعی سامسونگ هواپیما ناسا نخبگان ایلان ماسک آیفون
ویتامین کاهش وزن طول عمر