شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
خورشت لوبیا و هویج
مواد لازم:
روغن مایع = ۱۰۰ گرم
پیاز = ۱ عدد(۱۵۰ گرم )
گوشت گوسفند = ۳۵۰ گرم
زردچوبه = یک قاشق چایخوری
فلفل = ۲/۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی = ۱ قاشق غذا خوری
چاشنی خورشت مگی = یک بسته
آب = یک لیتر
لوبیا سبز = ۳۰۰ گرم
هویج = ۲۰۰ گرم
نمک = یک قاشق چایخوری
زعفران = ۲/۱قاشق چایخوری
آب لیمو ترش = ۲ قاشق غذا خوری
خلال سیب زمینی = ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱ ) روغن را حرارت داده و پیاز خلال شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲ ) گوشت را به قطعات کوچک برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.
۳ ) زرد چوبه ، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و سه دقیقه تفت دهید.
۴ ) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
۵ ) آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
۶ ) لوبیا سبز را به قطعات متوسط برش داده جداگانه در روغن ۵ دقیقه حرارت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.
۷ ) هویج را خلال کرده و به مواد اضافه کنید سپس خورشت را حرارت دهید تا به خوبی جا بیفتد.
۸ ) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۹ ) زعفران و آب لیمو را اضافه کرده و ۵ دقیقه حرارت دهید.
۱۰ ) خلال سیب زمینی را جداگانه در روغن سرخ کنید و خورشت را با آن تزئین کنید.
http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۲.aspx
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست