چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

املت عدس


املت عدس

● مواد لازم:
▪ عدس: نصف پیمانه
▪ کلم بروکلی خرد شده: ۲۲۵ گرم
▪ پیاز قرمز حلقه شده: ۲ عدد
▪ روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
▪ تخم مرغ: ۶ ـ ۵عدد
▪ آب یا شیر: سه قاشق غذاخوری
▪ گوجه فرنگی کوچک حلقه …

مواد لازم:

عدس:

نصف پیمانه

کلم بروکلی خرد شده:

۲۲۵ گرم

پیاز قرمز حلقه شده:

۲ عدد

روغن مایع:

۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ:

۶ ـ ۵عدد

آب یا شیر:

سه قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی کوچک حلقه شده:

۲۰۰ گرم * نمک و فلفل

طرز تهیه:

عدس را بعد از شستن در قابلمه مناسبی بریزید و بپزید. سپس کلم های خرد شده را به آن اضافه کنید و بگذارید تا آب آن کاملا خشک شود. در تابه ای مناسب روغن را اضافه کنید و پیازهای حلقه شده را در تابه بریزید و در فر با ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵دقیقه قرار دهید. تخم مرغ ها را به همراه شیر یا آب و کمی نمک و فلفل در کاسه ای بریزید و سبزیجات و گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. عدس و کلم بروکلی را به تابه اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ را به مواد بیفزایید و در فر قرار دهید. (برای تهیه این املت به جای فر از حرارت ملایم گاز هم می توان استفاده کرد.)