چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
املت عدس
مواد لازم:
عدس:
نصف پیمانه
کلم بروکلی خرد شده:
۲۲۵ گرم
پیاز قرمز حلقه شده:
۲ عدد
روغن مایع:
۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ:
۶ ـ ۵عدد
آب یا شیر:
سه قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی کوچک حلقه شده:
۲۰۰ گرم * نمک و فلفل
طرز تهیه:
عدس را بعد از شستن در قابلمه مناسبی بریزید و بپزید. سپس کلم های خرد شده را به آن اضافه کنید و بگذارید تا آب آن کاملا خشک شود. در تابه ای مناسب روغن را اضافه کنید و پیازهای حلقه شده را در تابه بریزید و در فر با ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵دقیقه قرار دهید. تخم مرغ ها را به همراه شیر یا آب و کمی نمک و فلفل در کاسه ای بریزید و سبزیجات و گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. عدس و کلم بروکلی را به تابه اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ را به مواد بیفزایید و در فر قرار دهید. (برای تهیه این املت به جای فر از حرارت ملایم گاز هم می توان استفاده کرد.)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست