یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا

انگور تنظیم کننده قند خون و کنترل کننده فشار خون


انگور تنظیم کننده قند خون و کنترل کننده فشار خون

انگور میوه‌ای است که شامل ویتامین‌های آ، ب و ث است و می‌توان از آن به عنوان تنظیم کننده قند خون و مولدی برای خون استفاده کرد.

انگور میوه‌ای است که شامل ویتامین‌های آ، ب و ث است و می‌توان از آن به عنوان تنظیم کننده قند خون و مولدی برای خون استفاده کرد.

این میوه دارای مقادیری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است.

انگور پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک می‌کند و در کنترل فشار خون موثر است.

این میوه به دلیل داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین بوده و برای مبتلایان به اوره بالای خون(نقرس) مناسب و سازگار است.

این میوه ترشحات غدد کبد را زیاد می‌کند و مواد سوخته را از بدن دفع کرده و در کودکان باعث رفع نرمی استخوان می شود.

انگور قرمز برای تصفیه خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است و افرادی که قند خون پایین دارند می توانند از انگور بهره زیادی ببرند و بهتر است چند بار در روز آن را مصرف کنند.

افرادی که در دوره نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومی بدن دارند و در نتیجه قدرت دفاعی بدن آنها کم شده است، سعی کنند به مقدار زیادی انگور مصرف کنند.

آب غوره نیز در رفع ورم مخاط لثه و دهان و سرکه حاصل از تخمیر دانه انگور در تسکین خارش پوست و جلوگیری از خونریزی‌ها بکار می رود.

دانه‌های خشک انگور صفرا و بلغم را دفع و خستگی را رفع و حالت انبساط به وجود می آورد. انگور و برگ و شیره و دانه های خشک شده و دانه های نارس(غوره) و دانه تخمیر شده(سرکه) در همه حال مصرف غذایی دارند.

بیان زارعیان

متخصص تغذیه