یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
بادمجان شکم پر
مواد لازم:
بادمجان:
۲عدد
پیاز خرد شده:
یک عدد
سیر خرد شده:
۲ حبه
گوشت چرخ کرده:
نیم کیلوگرم
گوجه فرنگی خرد شده:
۲عدد
جعفری خرد شده:
نصف پیمانه
گوجه فرنگی برش خورده:
یک عدد
نمک و فلفل:
به میزان کافی
پنیر پیتزا:
یک پیمانه
روغن زیتون:
کمی
طرز تهیه:
بادمجان ها را بشویید، خشک کنید و از طول برش بزنید. با استفاده از قاشق داخل بادمجان را بدون آسیب رساندن به پوست خالی کنید و کنار بگذارید. بادمجان را با کمی روغن زیتون و کمی نمک آغشته کنید و به مدت ۳۰دقیقه در فر که از قبل روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم شده است، قرار دهید. در این مدت، پیاز و سیر را تفت دهید، قسمت درون بادمجان و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. سپس گوجه فرنگی، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد خوب بپزد. روی بادمجان را که از فر درآورده اید، ابتدا پنیر، مواد گوشت، برش گوجه فرنگی و دوباره پنیر بریزید و در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست