یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

بادمجان شکم پر


بادمجان شکم پر

● مواد لازم:
▪ بادمجان: ۲عدد
▪ پیاز خرد شده: یک عدد
▪ سیر خرد شده: ۲ حبه
▪ گوشت چرخ کرده: نیم کیلوگرم
▪ گوجه فرنگی خرد شده: ۲عدد
▪ جعفری خرد شده: نصف پیمانه
▪ گوجه فرنگی برش خورده: یک عدد …

مواد لازم:

بادمجان:

۲عدد

پیاز خرد شده:

یک عدد

سیر خرد شده:

۲ حبه

گوشت چرخ کرده:

نیم کیلوگرم

گوجه فرنگی خرد شده:

۲عدد

جعفری خرد شده:

نصف پیمانه

گوجه فرنگی برش خورده:

یک عدد

نمک و فلفل:

به میزان کافی

پنیر پیتزا:

یک پیمانه

روغن زیتون:

کمی

طرز تهیه:

بادمجان ها را بشویید، خشک کنید و از طول برش بزنید. با استفاده از قاشق داخل بادمجان را بدون آسیب رساندن به پوست خالی کنید و کنار بگذارید. بادمجان را با کمی روغن زیتون و کمی نمک آغشته کنید و به مدت ۳۰دقیقه در فر که از قبل روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم شده است، قرار دهید. در این مدت، پیاز و سیر را تفت دهید، قسمت درون بادمجان و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. سپس گوجه فرنگی، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد خوب بپزد. روی بادمجان را که از فر درآورده اید، ابتدا پنیر، مواد گوشت، برش گوجه فرنگی و دوباره پنیر بریزید و در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.