سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
بادمجان کبابی با تاهینی
مواد لازم:
بادمجان بدون تخم - یک عدد
روغن زیتون - یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل - به اندازه کافی
سیر رنده شده - یک حبه
پوست لیموی رنده شده - یک قاشق مرباخوری
آب لیموی تازه - یک قاشق غذاخوری
سس تاهینی - یک قاشق غذاخوری
پودر زیره خرد شده - سه چهارم قاشق مرباخوری
کنجد تفت داده شده - به مقدار کافی
طرز تهیه:
فر را روی ۲۳۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
بادمجان با پوست را از طول برش بزنید؛ روغن زیتون، نمک و فلفل روی آن بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵دقیقه در فر قرار دهید تا کبابی شود سپس آن را از فر در بیاورید و بگذارید کمی خنک شود.
پوست آن را در بیاورید و له کنید.
سپس سیر، پوست و آب لیمو، تاهینی و زیره، نمک و فلفل به آن اضافه و مخلوط کنید. دوباره روی آن کمی روغن زیتون و دانه کنجد بریزید.
خواص بادمجان:
این گیاه حاوی فیتونیوترینت است که غشای سلولی را در برابر هر نوع آسیب محافظت می کند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیسی ایران سقوط بالگرد بالگرد تبریز دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
تهران هواشناسی تعطیلی مدارس هلال احمر پلیس سردار رادان سیل قوه قضاییه شهرداری تهران سیل مشهد بارش باران آموزش و پرورش
پیام تسلیت یارانه چین بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان ایران خودرو
شهید رئیسی لیلا حاتمی ابراهیم حاتمی کیا تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
حسین امیرعبداللهیان سقوط بالگرد رئیس جمهور ترکیه روسیه اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
رژیم غذایی خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن طبیعت