پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
خوراک بقچه بادمجان
با توجه به اینکه سبزیجات تابستانی طعم و مزه خاصی دارند و برای سرخ کردن آنها روغن کمتری استفاده میشود، این روزها کدبانوهای خانه، مشغول انبار کردن این سبزیجات در فریزر برای مصرف آنها در فصول سرد سال هستند.
اگر شما هم جزء این دسته افراد هستید، مقداری بادمجان قلمی هم برای درست کردن غذای خوشمزهای که به دستور آن خواهیم پرداخت، تهیه و آماده کنید.
مواد لازم برای ۶ نفر:
بادمجان قلمی بزرگ ۷ عدد
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط
جعفری خردشده ۲ قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
تخممرغ یک عدد
شیر یک لیوان
مغز نان باگت یا آرد سوخاری یک لیوان
نمک و فلفل و دارچین به میزان لازم
روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار کافی
روش تهیه:
ابتدا بادمجانها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آنها را از وسط نصف کنید. حالا کاسه بزرگی حاوی مقداری آب سرد و کمی نمک آماده کنید و بادمجانها را در محلول آبنمک به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خیس کنید. با این کار تلخی بادمجان گرفته میشود. پس از این مدت، بادمجانها را داخل سبدی بریزید و کمی صبر کنید تا آب اضافی آنها خارج شود.
در تابهای مقداری روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود. سپس بادمجانهای نصف شده را در روغن سرخ کنید. حالا بادمجانهای سرخ شده را به ظرف دیگری منتقل کنید و کنار بگذارید.
ـ نکته: برای آنکه روغن اضافی بادمجانهای سرخ شده گرفته شود، چند برگ دستمال کاغذی حولهای را روی سینیای پهن کنید و بادمجانها را روی آن بچینید تا روغن جذب دستمالکاغذی شود.
پیاز را پوست بکنید و پس از شستن، رنده کنید و همراه نمک و فلفل، زردچوبه و دارچین به گوشت چرخکرده بیفزایید.
حالا در تابه دیگری مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و بعد مخلوط گوشت و پیاز را در آن سرخ کنید.
نکته: به جای آنکه پیاز را به صورت رندهشده به گوشت اضافه کنید، میتوانید آن را خرد کنید و پس از آنکه به صورت جداگانه به همراه کمی زردچوبه سرخ کردید، به گوشت چرخکرده افزوده و همزمان با آن تفت دهید.
- مخلوط گوشت و پیاز را با اضافه کردن مقدار کمی آب بپزید. بعد از آنکه مخلوط گوشت و پیاز کمی پخته شد، رب را اضافه کنید و در مرحله آخر پخت، جعفری را نیز بریزید و کمی حرارت دهید.
ـ نکته: بهتر است جعفری را در مراحل آخر پخت اضافه کنید، زیرا عطر آن در اثر حرارت زیاد از بین میرود.
در کاسه دیگری تخممرغ را بشکنید و هم بزنید. سپس شیر و آرد سوخاری را بیفزایید و خوب با هم مخلوط کنید. حالا مخلوط حاصل را به مایه گوشت اضافه کنید و کاملا هم بزنید.
ـ نکته: بعد از اضافه کردن مخلوط آرد، شیر و تخممرغ به گوشت، شکل آن تغییر پیدا میکند و مایهای سفت حاصل میشود.
ظرف پیرکس گودی را آماده کنید و بادمجانها را کنار یکدیگر طوری در ظرف بچینید که یک سر بادمجانها روی کف و دیواره ظرف قرار گرفته و سر دیگر آنها از دهانه ظرف بیرون بماند.
بعد از اینکه همه بادمجانها به این صورت چیده شدند، مخلوط مایه گوشتی را روی بادمجانها بریزید، به طوری که تقریبا فضای داخل ظرف پر شود. حالا با پشت قاشق، سطح مخلوط را صاف کنید.
مرحله آخر، برگرداندن سر دیگر بادمجانها روی مایه گوشتی و انتقال ظرف به داخل فر اجاقگاز است. البته فر را یکربع پیش از این کار، روی دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
در ضمن مدت زمان لازم برای پخت این خوراک ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است.
سیما کریمیان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران رژیم صهیونیستی آمریکا روز معلم رهبر انقلاب معلمان بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم
تهران زلزله آتش سوزی شهرداری تهران پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه سیل بارش باران فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو بازار خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم قیمت
فیلم سینمایی مسعود اسکویی تلویزیون رضا عطاران سریال سینمای ایران سینما رسانه ملی دفاع مقدس فیلم
دانشگاه علوم پزشکی انتخاب رشته مکزیک
فلسطین غزه جنگ غزه اسرائیل حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی همراه اول دبی اینستاگرام اپل گوگل تبلیغات وزیر ارتباطات ناسا
خواب فشار خون کاهش وزن دیابت بیماری قلبی ویتامین کبد چرب قهوه