سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

مرجو (خورش عدس طالقان)


مرجو (خورش عدس طالقان)

پیازها را پوست و ریز خلال کنید. در ظرف مناسب با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

مواد لازم:

گوشت گوسفندی: ۴۰۰-۳۰۰گرم

پیاز: ۲ عدد بزرگ

عدس: یک پیمانه

سیب زمینی: یک عدد

آلوبخارا: یک پیمانه

ادویه شامل نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: ۲-۱ قاشق غذاخوری

آبغوره: کمی

روغن: به میزان لازم

آب: به میزان لازم

طرز تهیه:

پیازها را پوست و ریز خلال کنید. در ظرف مناسب با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت را به تکه های مساوی تقسیم کنید و پس از شست و شو در ظرف مناسب قرار دهید تا آب آن گرفته شود. سپس داخل قابلمه بریزید و با اضافه کردن پیاز و ادویه کمی تفت دهید.

زعفران و رب را در این مرحله اضافه کنید تا با گوشت تفت داده شود کمی آب به ظرف اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد زمانی که گوشت به حالت نیمه پخته درآمد و آب آن کم شد عدس را اضافه کنید و حرارت شعله را کاهش دهید تا خورش جا بیفتد. در مرحله آخر سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد و همراه آلو به خورش اضافه کنید.