پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

لوبیا سبز، غنی از آهن


لوبیا سبز، غنی از آهن

لوبیا سبز در بیشتر کشورهای جهان کشت می شود، به گزارش سایت «ehow» این گیاه منبع عالی فیبر، منیزیم، آهن، فولات، پروتئین، پتاسیم، کلسیم، منگنز، مس، نیاسین، ریبوفلاوین، ویتامین …

لوبیا سبز در بیشتر کشورهای جهان کشت می شود، به گزارش سایت «ehow» این گیاه منبع عالی فیبر، منیزیم، آهن، فولات، پروتئین، پتاسیم، کلسیم، منگنز، مس، نیاسین، ریبوفلاوین، ویتامین A C و K است.

خواص لوبیا سبز:

ویتامین K موجود در آن برای حفظ سلامت استخوان ها موثر است.

مصرف این گیاه در کاهش میزان رادیکال های آزاد به بدن کمک می کند و در نتیجه مانع اکسیده شدن کلسترول و انسداد رگ ها می شود.

پتاسیم، فولات، منیزیم و ریبوفلاوین موجود در آن برای قلب و عروق مفید است.

میزان بالای فیبر موجود در لوبیا سبز به کاهش فشار خون کمک می کند.

ویتامین C و بتاکاروتن موجود در آن خطر بروز سرطان روده را کاهش می دهد.

از آن جایی که خاصیت ضدالتهابی دارد برای بیماران آسم، التهاب استخوان و مفاصل و آرتریت روماتوئید مفید است.

طبق بررسی ها مصرف لوبیا سبز دفعات تکرار حمله میگرن را کاهش می دهد.

این گیاه که غنی از آهن است، منبع خوب انرژی به حساب می آید و برای زنان باردار و در دوران قاعدگی مفید است.

مصرف منظم آن سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند.

برای حفظ ویتامین C، آن را به مدت کوتاهی بخارپز کنید.