چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

نان هندی


نان هندی

● مواد لازم
▪ خمیر مایه: یک و یک دوم قاشق مرباخوری.
▪ شکر: یک و یک دوم قاشق مرباخوری.
▪ آب ولرم: یک لیوان.
▪ نمک: یک قاشق مرباخوری.
▪ آرد: ۳ لیوان.
▪ کره آب شده: ۶ قاشق غذاخوری.
▪ ماست: ۳ قاشق …

مواد لازم

خمیر مایه:

یک و یک دوم قاشق مرباخوری.

شکر:

یک و یک دوم قاشق مرباخوری.

آب ولرم:

یک لیوان.

نمک:

یک قاشق مرباخوری.

آرد:

۳ لیوان.

کره آب شده:

۶ قاشق غذاخوری.

ماست:

۳ قاشق غذاخوری.

طرز تهیه

خمیر مایه و شکر را در آب ولرم مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

ابتدا نمک و آرد، سپس کره و ماست را به مایه اضافه کنید تا به شکل خمیر دربیاید.

خمیر را ورز دهید تا نرم شود.

خمیر به دست آمده را به مدت ۹۰ دقیقه در ظرف چرب قرار دهید و روی آن را بپوشانید تا خمیر ور بیاید.

سپس مجددا خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید.

خمیر را به ۸ توپ کوچک تقسیم کنید و با استفاده از وردنه باز کنید و هر دو طرف را با کره چرب کرده و در ماهی تابه قرار دهید تا هر دو طرف طلایی شود.



همچنین مشاهده کنید