سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
ساندویچ سوخاری پنیر
مواد لازم:
ورقههای نان تست:
۸ عدد
پنیر آشپزی:
۲۵۰ گرم
كالباس ژامبون گوشت:
۱۰۰ گرم
تخم مرغ:
۱ عدد
آرد سوخاری:
مقداری
روغن مایع:
مقداری
خامه:
یك چهارم پیمانه
طرز تهیه:
دور تا دور لبههای سفت نان را میگیریم.پنیر را طوری ورقه ورقه میبریم كه ابعاد آن حدود یك سانتیمتر از ابعاد نان كمتر باشد.تعداد ورقههای پنیر باید ۴ عدد باشد.سپس كالباسها را به صورت ورقهورقه به ابعاد پنیر برش داده و روی هر نان تست یك ورقه پنیر همچنین یك ورقه كالباس و مجددا یك ورقه پنیر و یك عدد نان تست قرار میدهیم.پس از آماده كردن ۴ عدد ساندویچ پنیر به این نحو، تخممرغ و خامه را با چنگال هم میزنیم، بعد ساندویچها را از تخم مرغ و خامه عبور داده و سپس در آرد سوخاری میغلتانیم.مقداری روغن مایع در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار داده و ساندویچها را در روغن سرخ میكنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی
تهران کنکور هواشناسی شورای شهر تهران شهرداری تهران تعطیلی مدارس هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی پلیس سیل قوه قضاییه بارش باران
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا بورس خودرو یارانه بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان بازنشستگان ایران خودرو سایپا
شهادت رئیس جمهور سینمای ایران پیام تسلیت تلویزیون لیلا حاتمی سریال آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینما شعر رسانه ملی نمایشگاه کتاب زری خوشکام
کنکور ۱۴۰۳ گوگل دانش بنیان تجهیزات پزشکی دانشگاه تهران تلسکوپ فضایی هابل باتری
رژیم صهیونیستی ترکیه جنگ غزه اسرائیل فلسطین غزه روسیه امیرعبداللهیان آمریکا چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر رئال مادرید باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی باشگاه استقلال منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت تبلیغات سامسونگ اپل ناسا نمایشگاه ایران هلث موبایل آیفون
سرطان سزارین رژیم غذایی آلزایمر طول عمر زایمان افسردگی فشار خون مغز انسان دیابت