سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سالاد اندونزی


طرز تهیه سالاد اندونزی

سالاد اندونزی یکی از سالاد های محبوب خانواده است، سالادی سرشار از سبزیجات و مقوی. در مطلب زیر طرز تهیه سالاد اندوزی آورده شده است:

کلم برگ قرمز خرد شده 1 لیوان

کلم برگ سفید خرد شده 2 لیوان

کالباس 200 گرم

ذرت 1/2 لیوان

نخودفرنگی لیوان

هویج 2 عدد

خیار شور 4 عدد

سس مایونز به مقدار لازم

سالاد اندونزی

طرز تهیه : کلم ها را به صورت رشته های باریک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.

ذرت کنسروی ، نخود فرنگی پخته ، کالباس خرد شده ، هویج پخته رنده شده ، خیار شور خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید.

سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید. ظرف سالاد را 2 -3 ساعت در ظرف دربسته و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود. سپس سرو کنید.

نکته ها : میتوانید به جای کالباس از مرغ پخته یا تخم مرغ پخته هم استفاده کنید.

ایرات کوک