یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
شیرینی گردو و خرما
مواد لازم:
آرد - یک لیوان
بکینگ پودر - یک قاشق مرباخوری
نمک - نصف قاشق مرباخوری
کره - نصف لیوان
شکر - ۲ لیوان
تخم مرغ - ۳ عدد درشت
وانیل - کمی
پودر دارچین - یک قاشق مرباخوری
پودر جوزهندی - یک قاشق مرباخوری
گردو خرد شده - ۳ لیوان
کشمش طلایی - یک لیوان
خرمای بدون هسته و خرد شده - یک لیوان
طرز تهیه:
فر را روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن و تنظیم کنید. سینی مناسب را کمی چرب کنید و یا این که با کاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. کره را به دمای اتاق برسانید و با شکر با هم زن بزنید تا یکدست شود، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید، در این مرحله وانیل را نیز به مواد اضافه کنید. نیمی از مخلوط آرد را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. پودر دارچین و جوزهندی را به مواد اضافه و با هم مخلوط کنید. خرما، کشمش و گردو را به باقی مانده آرد اضافه و خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا به آرد آغشته شود. سپس آرد را به بقیه مواد شیرینی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مواد را روی سینی آماده بریزید و سطح آن را صاف کنید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست