یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

شیرینی گردو و خرما


شیرینی گردو و خرما

● مواد لازم:
▪ آرد - یک لیوان
▪ بکینگ پودر - یک قاشق مرباخوری
▪ نمک - نصف قاشق مرباخوری
▪ کره - نصف لیوان
▪ شکر - ۲ لیوان
▪ تخم مرغ - ۳ عدد درشت
▪ وانیل - کمی
▪ پودر دارچین - یک قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم:

آرد - یک لیوان

بکینگ پودر - یک قاشق مرباخوری

نمک - نصف قاشق مرباخوری

کره - نصف لیوان

شکر - ۲ لیوان

تخم مرغ - ۳ عدد درشت

وانیل - کمی

پودر دارچین - یک قاشق مرباخوری

پودر جوزهندی - یک قاشق مرباخوری

گردو خرد شده - ۳ لیوان

کشمش طلایی - یک لیوان

خرمای بدون هسته و خرد شده - یک لیوان

طرز تهیه:

فر را روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن و تنظیم کنید. سینی مناسب را کمی چرب کنید و یا این که با کاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. کره را به دمای اتاق برسانید و با شکر با هم زن بزنید تا یکدست شود، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید، در این مرحله وانیل را نیز به مواد اضافه کنید. نیمی از مخلوط آرد را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. پودر دارچین و جوزهندی را به مواد اضافه و با هم مخلوط کنید. خرما، کشمش و گردو را به باقی مانده آرد اضافه و خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا به آرد آغشته شود. سپس آرد را به بقیه مواد شیرینی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مواد را روی سینی آماده بریزید و سطح آن را صاف کنید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.