دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

بوقلمون | طرز تهیه رول های بوقلمون و هویج


مواد لازم رول های بوقلمون و هویج 
سینه بوقلمون خرد شده  250 گرم
هویج رنده شده 2/1 پیمانه  
روغن هسته انگور  به میزان لازم
پیاز سرخ شده  4/1 پیمانه 
زرشک  4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و قرص عصاره  به میزان لازم  
پودر پنیر پارمسان   3 قاشق سوپخوری
 

بوقلمون | طرز تهیه رول های بوقلمون و هویج
 
طرز تهیه رول های بوقلمون و هویج 
سینه بوقلمون را اسلایس کنید و با بیفتک کوب بکوبید تا کمی نازک شود ولی پاره نشود، سپس روی آن را قرص عصاره پودر شده بپاشید و بعد از آغشته کردن به روغن هسته انگور آن را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال بگذارید تا دو ساعت بماند و سینه های بوقلمون طعم دار شود.
سپس هویج رنده شده را تفت دهید تا کاملا نرم شود و بعد از آن پیاز سرخ شده، زرشک و نمک و فلفل را اضافه کنید و سه دقیقه تفت دهید؛ در نهایت از این مواد میانی وسط رول ها بگذارید و روی آن پودر پنیر پارمسان بپاشید و رول کنید و یک خلال دندان در آن فرو کنید تا پخته شود؛ حال با سس تند و یا باقیمانده مواد میانی رول ها و سبزیجات تازه نوش جان کنید.
 
نکته
قرص عصاره یا استاک از ترکیب نمک و ادویه به دست می آید که 70درصد آن نمک و باقیمانده اش از ترکیب چند نوع ادویه است و از کلیه فروشگاه ها و سوپرمارکت ها می توانید تهیه کنید.
نکات تکمیلی در مورد بوقلمون

بوقلمون جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
بوقلمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بوقلمون ، طرز تهیه رول های بوقلمون و هویج