یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

خورش استانبولی | طرز تهیه خورش استانبولی


مواد لازم برای خورش استانبولی
 
 گوشت گوسفندی: 300 گرم
 سیب زمینی استانبولی:400 گرم
 پیاز متوسط:یک عدد، ساطوری شده
 گوجه فرنگی متوسط:4 عدد، رنده شده
 رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
 روغن:4 قاشق غذاخوری
 زردچوبه:یک قاشق چای خوری
 

خورش استانبولی | طرز تهیه خورش استانبولی
 
 
طرز تهیه خورش استانبولی
 
سیب زمینی ها را پوست کنده و به ضخامت 2 سانتی متر حلقه حلقه کنید. سپس تا زمان استفاده در یک کاسه آب سرد نگه دارید تا سیاه نشود.
 
پیاز را در روغن روی شعله متوسط 6 دقیقه تفت دهید تا بلوری شود، سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را حداقل 5 دقیقه یا تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود ادامه دهید. زردچوبه را در یک دقیقه آخر به مواد اضافه کنید. رب را نیز اضافه کرده و 2 دقیقه با مواد تفت دهید. 2 پیمانه آب جوش را همراه پوره گوجه فرنگی به مواد اضافه کرده و با در بسته روی شعله ملایم 3 ساعت گوشت را بپزید.
 
در 45  دقیقه پایانی پخت، سیب زمینی را اضافه کرده به یاد داشته باشید در قابلمه را کاملا ببندید زیرا سیب زمینی له می شود. نمک و فلفل خورش را اندازه کرده و با چلو سرو کنید.
 
 
نکات 
 
1. اگر سیب زمینی استانبولی پوست نازک است، می توانید آن را با پوست استفاده کنید.
 
2. می توانید قبل از سرو خورش یک قاشق چای خوری دارچین روی آن بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد خورش استانبولی

خورش استانبولی جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
خورش استانبولی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خورش استانبولی ، طرز تهیه خورش استانبولی