جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

دلمه سیب زمینی | طرز تهیه دلمه سیب زمینی ایتالیایی


مواد لازم برای دلمه سیب زمینی ایتالیایی 
 
دو عدد سیب زمینی متوسط
یک قاشق مرباخوری ریحان خرد شده
یک فنجان سبزیجات خرد شده معطر
یک حبه سیر رنده شده  
1/8 قاشق چایخوری آویشن
45 گرم پنیر پیتزای رنده شده کم چرب
فلفل قرمز به میزان لازم

دلمه سیب زمینی | طرز تهیه دلمه سیب زمینی ایتالیایی
 
طرز تهیه دلمه سیب زمینی ایتالیایی
 
فر را با درجه حرات 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سیب زمینی ها را حدود یک ساعت در فر بگذارید تا بپزد. سپس آنها را از فر درآورده و گرم نگهدارید.
یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم گذاشته و کف آن را روغن مایع بریزید.
سبزیجات خرد شده و سیر را اضافه کنید و سه تا 5 دقیقه تفت دهید. ریحان، آویشن و فلفل قرمز را روی مایه پاشیده و خوب هم بزنید. سیب زمینی های پخته را از وسط نصف کرده و داخل آنها را خالی کنید. کمی از گوشت سیب زمینی را در داخل پوست باقی بگذارید. سپس آن را با سبزیجات پخته شده پر کنید.
پنیر را روی آن ریخته و اجازه دهید تا به مدت 10 دقیقه در فر بماند تا پنیر آب شود.
 

دلمه سیب زمینی | طرز تهیه دلمه سیب زمینی ایتالیایی
نکات تکمیلی در مورد دلمه سیب زمینی

دلمه سیب زمینی جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
دلمه سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

دلمه سیب زمینی ، طرز تهیه دلمه سیب زمینی ایتالیایی