جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه استیک براکیول (Braciole)


 مواد لازم استیک براکیول (Braciole)

گوشت استیک قلوه گاه 800 گرم
سالسای گوجه فرنگی ¼3 فنجان
سرکه سفید ¼ پیمانه
آب مرغ    2/3 پیمانه
خرده نان ½ پیمانه
پنیر پارمزان 2/3پیمانه
پنیر چدار رنده شده 1/3 پیمانه
سیر 1 حبه
روغن زیتون 4 قاشق سوپ خوری
برگ جعفری خردشده 2 قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم


طرز تهیه استیک براکیول (Braciole)


طرز تهیه استیک براکیول (Braciole)

    سیر را خرد کنید. پنیرها را رنده کنید.
    جعفری را خرد کنید.
    سیر، نان، پنیر، جعفری را در میکسر کامل مخلوط کنید و  با فلفل و نمک، سبزیجات معطر و ادویه جات دلخواه مثل آویشن مزه دار کنید..
    سپس 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
    استیک قلوه گاه را روی سطح صافی قرار دهید. مخلوط خرده نان را به طور یکنواخت روی استیک بریزید تا روی آن را کامل بپوشاند.
    از یک طرف شروع کنید و گوشت را به صورت رول درآورید.
    با استفاده از نخ، رول استیک را ببندید تا از هم باز نشود. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید.
    فر را روی درجه 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    2 قاشق بقیه روغن را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
    رول را در آن قرار دهید و  سرخ کنید تا هر دو طرف آن به رنگ قهوه ای درآید، حدودا 8 دقیقه طول می کشد. سرکه و آب مرغ را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
    سالسای گوجه فرنگی یا سس مارینارا را که از قبل با این دستور آماده کرده اید روی آن بریزید و مواد را هم بزنید.
    سپس روی ظرف را با ورق آلومینیم بپوشانید و اجازه دهید بپزد تا وقتی که گوشت نرم شود، هر 30 دقیقه یک بار براکیول را برگردانید و آن را به سس آغشته کنید.
    پس از 1 ساعت، پوشش روی ظرف را بردارید و پختن را ادامه دهید تا گوشت نرم شود، این کار حدودا 30 دقیقه طول می کشد. کل زمان پخت باید حدودا 1 ساعت و نیم باشد.
    رول براکیول را از سس جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، براکیول را به طور مورب برش 4 سانتیمتری دهید.
    قطعات براکیول را در بشقاب بکشید. با قاشق، سس را روی آنها بریزید و سرو کنید. 
 

نکات تکمیلی در مورد استیک براکیول (Braciole)

استیک براکیول (Braciole) جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
استیک براکیول (Braciole) را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه استیک براکیول (Braciole)