یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه پیلاف بلغور و نخودفرنگی


مواد لازم برای پیلاف بلغور و نخودفرنگی
 
پیاز:یک عدد
سیر:یک حبه
نخود فرنگی:یک دوم پیمانه
بلغور گندم:یک و یک دوم پیمانه
شوید تازه:یک قاشق سوپ خوری
میخک:یک عدد
جعفری:یک قاشق سوپ خوری
آب مرغ:2 پیمانه
نعناع:یک قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای:یک عدد
آبلیمو:3 قاشق سوپ خوری
زنجبیل:یک هشتم قاشق چایخوری
گردو:یک دوم پیمانه 
 

طرز تهیه پیلاف بلغور و نخودفرنگی
 
 
طرز تهیه پیلاف بلغور و نخودفرنگی
 
 پیش از هر چیز پیاز و سیر را ریز خرد کنید. هویج و نخودفرنگی را آبپز یا بخارپز کنید و آنها را کنار بگذارید. پیازهای نگینی شده را 30 تا 40 ثانیه درون روغن زیتون یا روغن کنجد تف دهید، سپس سیر را به آن اضافه کنید و در ادامه هویج و نخودفرنگی پخته و نگینی شده و فلفل دلمه ای نگینی شده را به پیاز و سیر اضافه کنید. کمی آبلیموی تازه، زنجبیل رنده شده و نمک و فلفل قرمز به این مخلوط اضافه کنید و آن را برای 2 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
 
 در مرحله بعدی بلغور را که قبلا شسته اید و آن را برای 6ساعت در آب گرم خیس کرده اید روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود. در این شرایط بلغورها را از روی حرارت بردارید و آن را از صافی بگذرانید تا بلغورها جدا شود. سپس آب مرغ را در قابلمه جدید بریزید و بلغورها را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شود.
 
 در این مرحله می توانید دانه میخک را اضافه کنید تا عطر و بوی آن به غذا اضافه شود. پس از آماده شدن بلغور و تمام شدن آب مرغ درون آن، سبزیجات را به ظرف اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه  روی حرارت بماند. بعد از این مدت این مخلوط را به خوبی هم بزنید و آن را در ظرف دیگری سرو کنید.
 

طرز تهیه پیلاف بلغور و نخودفرنگی
 
نکات تکمیلی در مورد پیلاف

پیلاف جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پیلاف را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پیلاف بلغور و نخودفرنگی