چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
کدام غذاها قابلیت آلرژی زایی بالا دارند؟
یک وعده غذایی خوشمزه قطعا باید لبخند رضایت را به چهره شما بنشاند، نه این که چهرهتان را قرمز و برافروخته کند، بنابراین اگر پس از خوردن برخی غذاها و تنقلات دچار خارش، سوزش و حساسیت شُدید، بدانید که به آن ماده غذایی خاص آلژری دارید و باید از مصرف آن پرهیز کنید. محققان تغذیه در یک مقاله جدید، فهرستی از مهمترین مواد غذایی آلرژی زا را منتشر کردهاند که اطلاع از آنها پیشگیری را آسانتر میکند. در برخی از افراد، برخی از مواد غذایی خاص میتواند سبب بروز بثورات جلدی، متورم شدن لبها، خارش شدید و التهاب و یا اگزما شود. گاهی اوقات ممکن است حتی فرد در گذشته هیچ نوع واکنش آلرژیک نسبت به مواد غذایی نداشته باشد. اگر این حالتها در کل بدن منتشر یابد و با گرفتگی سینه، خس خس سینه یا تنگی نفس همراه شود، در این صورت فرد دچار واکنش کامل آلرژیک شده که ممکن است، خطرناک و تهدید کننده باشد. بر اساس این گزارش، شایعترین خوردنیهای حساسیتزا عبارتند از: شیر گاو، تخم مرغ، بادام زمینی، مغزهای خشکبار مانند بادام و گردو، سویا، گندم، مرکبات مانند پرتقال و لیمو، گوجه فرنگی و چاشنیهای تند مثل فلفل.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست