چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

ترشی کدو و پیاز | طرز تهیه ترشی کدو و پیاز


مواد لازم ترشی کدو و پیاز



سرکه سیب    2 پیمانه

شکر قهوه ای   ¾ 1 پیمانه

برگ بو    3 عدد

نمک     1 قاشق غذاخوری

آویشن خشک  1 قاشق چایخوری

کدو   900 گرم

پیاز خرد شده   2 عدد کوچک


ترشی کدو و پیاز | طرز تهیه ترشی کدو و پیاز


طرز تهیه ترشی کدو و پیاز



داخل یک قابلمهٔ مناسب سرکه و شکر را می ریزیم. برگ بو، نمک و آویشن را داخل آن ریخته و به مدت 3 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا شکر کامل حل شود.
کدو و پیازها را به صورت باریک حلقه حلقه کرده و داخل ظرف مناسب می ریزیم. مخلوط سرکه را روی آن ریخته و در آن را می گذاریم و به مدت 3 ساعت داخل یخچال گذاشته و سپس سرو می کنیم.
به باور ایرانیها ترشی باید مدتی در فضای خنک و تاریک باقی بماند تا خوب جا بیفتد. این مسئله در مورد این ترشی هم صادق است. اما اگر بلافاصله هم آن را سرو کنید مسئله ای ندارید و در واقع یک نوع ترشی سالادی به حساب می آید.
 


ترشی کدو و پیاز | طرز تهیه ترشی کدو و پیاز

نکات تکمیلی در مورد ترشی کدو و پیاز

ترشی کدو و پیاز جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
ترشی کدو و پیاز را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ترشی کدو و پیاز ، طرز تهیه ترشی کدو و پیاز


همچنین مشاهده کنید