چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
ترشی کدو و پیاز | طرز تهیه ترشی کدو و پیاز
سرکه سیب 2 پیمانه
شکر قهوه ای ¾ 1 پیمانه
برگ بو 3 عدد
نمک 1 قاشق غذاخوری
آویشن خشک 1 قاشق چایخوری
کدو 900 گرم
پیاز خرد شده 2 عدد کوچک
طرز تهیه ترشی کدو و پیاز
داخل یک قابلمهٔ مناسب سرکه و شکر را می ریزیم. برگ بو، نمک و آویشن را داخل آن ریخته و به مدت 3 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا شکر کامل حل شود.
کدو و پیازها را به صورت باریک حلقه حلقه کرده و داخل ظرف مناسب می ریزیم. مخلوط سرکه را روی آن ریخته و در آن را می گذاریم و به مدت 3 ساعت داخل یخچال گذاشته و سپس سرو می کنیم.
به باور ایرانیها ترشی باید مدتی در فضای خنک و تاریک باقی بماند تا خوب جا بیفتد. این مسئله در مورد این ترشی هم صادق است. اما اگر بلافاصله هم آن را سرو کنید مسئله ای ندارید و در واقع یک نوع ترشی سالادی به حساب می آید.
ترشی کدو و پیاز جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
ترشی کدو و پیاز را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا احمد وحیدی مجلس شورای اسلامی مجلس چین خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
روز معلم تهران معلم هواشناسی قوه قضاییه سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران پلیس
بانک مرکزی ارز بابک زنجانی خودرو قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو دلار سایپا مالیات بازار خودرو قیمت طلا
تلویزیون سریال سینمای ایران سینما نون خ موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم کتاب رسانه ملی
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه نوار غزه حماس یمن نتانیاهو ترکیه افغانستان بنیامین نتانیاهو
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید سپاهان تراکتور بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اینستاگرام اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن بارداری چاقی خواب سلامت روان آلزایمر