یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
روش تهیه سماق خانگی
اگر به سماق های موجود در فروشگاهها اعتماد ندارید بهتر است خودتان در منزل سماق درست کنید تا از اصل بودن آن خاطرتان جمع باشد .برخی از سماق های آماده ای که به فروش می رسند یا اصولا سماق نبوده و یا خالص نیستند. همانطوریکه می دانیم خوردن چلوکباب و برخی از غذاها بدون سماق صفایی ندارد ، پس سماق در هر منزلی باید وجود داشته باشد .
اکنون طریقه درست کردن سماق در منزل را یاد می گیریم.
برای تهیه سماق باید :* حدود نیم کیلو دانه های خشک سماق را که برای مصرف بیش از یک سال یک خانواده 4 نفره کافی است را از بازار تهیه نمایید.
* چوب ها و برگهای لابلای دانه ها را تا حد امکان جدا کنید و دور بریزید
* دانه های موجود را در مخلوط کن بریزید.
* پس از چند دقیقه در سرعت متوسط، دانه های سماق را از مخلوط کن خارج کنید. همانطور که می بینید سماق به خوبی پودر شده است اما دانه های سیاهی درون آن وجود دارد.
* با یک الک درشت آنرا الک کنید تا دانه های سیاه جدا شود.
* پودر خانگی سماق مرغوب و خوشمزه آماده مصرف شما است.
توصیه می شود از آسیاب استفاده نکنید زیرا که باعث می شود دانه های سیاه درون سماق نیز پودر شود و هنگام مصرف در دهان احساس گردد.
روش تهیه سماق خانگیایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست