شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه املت ژامبون و پنیر


مواد لازم برای املت ژامبون و پنیر

هشت عدد تخم مرغ بزرگ
یک چهارم فنجان شیر
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
سه چهارم فنجان ، ژامبون پخته شده
نصف فنجان به همراه دو قاشق غذا خوری پنیر خرد
پیازچه خرد کرده تازه برای چاشنی
 

طرز تهیه املت ژامبون و پنیر
 
طرز تهیه املت ژامبون و پنیر
 
ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد ) قرار داده و ظرف پخت را چرب می کنیم.
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، شیر و نمک را مخلوط کرده و ژامبون و نصف فنجان پنیر را در یک کاسه دیگر مخلوط می کنیم.
حال درون فنجان کلوچه مواد را میریزیم و رویش مقداری از پنیر مانده را می پاشیم و به مدت 20 دقیقه درون فر قرار می دهیم.
سپس در پایان کار با پیازچه تزئین می کنیم.
مطمئن باشید از خوردن این صبحانه خوشمزه لذت میبرید.
نکات تکمیلی در مورد املت ژامبون و پنیر

املت ژامبون و پنیر جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
املت ژامبون و پنیر را می توانید در وعده صبحانه - نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه املت ژامبون و پنیر