شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه املت ژامبون و پنیر
مواد لازم برای املت ژامبون و پنیر
هشت عدد تخم مرغ بزرگ
یک چهارم فنجان شیر
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
سه چهارم فنجان ، ژامبون پخته شده
نصف فنجان به همراه دو قاشق غذا خوری پنیر خرد
پیازچه خرد کرده تازه برای چاشنی
طرز تهیه املت ژامبون و پنیر
ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد ) قرار داده و ظرف پخت را چرب می کنیم.
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، شیر و نمک را مخلوط کرده و ژامبون و نصف فنجان پنیر را در یک کاسه دیگر مخلوط می کنیم.
حال درون فنجان کلوچه مواد را میریزیم و رویش مقداری از پنیر مانده را می پاشیم و به مدت 20 دقیقه درون فر قرار می دهیم.
سپس در پایان کار با پیازچه تزئین می کنیم.
مطمئن باشید از خوردن این صبحانه خوشمزه لذت میبرید.
نکات تکمیلی در مورد املت ژامبون و پنیراملت ژامبون و پنیر جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
املت ژامبون و پنیر را می توانید در وعده صبحانه - نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست