سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه دسر کاسترد


موادلازم:

شیر:                           2 پیمانه
پودر نشاسته                  2 قاشق غذاخوری

پودر کاسترد                    2 قاشق غذاخوری
شکر:                             100 گرم
آب :                              2 پیمانه
پودر ژلاتین
انار:                              4 قاشق مرباخوری
انار دانه شده:                 1 قاشق غذاخوری
پسته خام:                     18 عدد
بادام درختی و فندق و بادام هندی خام از هر کدام 9 عدد

طرز تهیه :
ابتدا شیر، آب، نشاسته، کاسترد و شکر را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. آجیل را درشت خرد کرده در کف سه ظرف بریزید. بعد مخلوط کاسترد را تا یک سانت و نیم به لبه ظرف مانده بریزید. پس از سرد شدن، پودر ژله را که در آب جوش حل کرده و به آن آب سرد اضافه نمایید. روی کاسترد و انار دانه شده ریخته، در یخچال بگذارید تا سفت شود و روی آن را با خامه کرده و سرو نمایید . نوش جان.

نکات تکمیلی در مورد دسر کاسترد

دسر کاسترد جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
دسر کاسترد را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه دسر کاسترد