سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
طرز تهیه دسر کاسترد
موادلازم:
شیر: 2 پیمانه
پودر نشاسته 2 قاشق غذاخوری
پودر کاسترد 2 قاشق غذاخوری
شکر: 100 گرم
آب : 2 پیمانه
پودر ژلاتین
انار: 4 قاشق مرباخوری
انار دانه شده: 1 قاشق غذاخوری
پسته خام: 18 عدد
بادام درختی و فندق و بادام هندی خام از هر کدام 9 عدد
طرز تهیه :
ابتدا شیر، آب، نشاسته، کاسترد و شکر را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. آجیل را درشت خرد کرده در کف سه ظرف بریزید. بعد مخلوط کاسترد را تا یک سانت و نیم به لبه ظرف مانده بریزید. پس از سرد شدن، پودر ژله را که در آب جوش حل کرده و به آن آب سرد اضافه نمایید. روی کاسترد و انار دانه شده ریخته، در یخچال بگذارید تا سفت شود و روی آن را با خامه کرده و سرو نمایید . نوش جان.
دسر کاسترد جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
دسر کاسترد را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست